Dan Puric, despre noi si vremurile noastre, in piesa NOI

Dan Puric, despre noi si vremurile noastre, in piesa NOI
Kudika
8 Aprilie 2010

Duminica, 11 Aprilie 2010, de la orele 19:30 nu ratati spectacolul NOI care este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pna acum. Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii.

Duminica, 11 Aprilie 2010, de la orele 19:30 nu ratati spectacolul NOI care este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pâna acum. Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii.

Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa râda fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc. spectacolul nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. succesul acestei 'metode' a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate. Avantajul si 'raritatea' acestor montari sta mai ales in faptul ca din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat si exploatat estetic.

Biletele au preturi cuprinse intre 15 si 30 lei si s-au pus in vanzare la casa de bilete a salii Rapsodia.

Relatii si rezervari de bilete la tel. 021/315.89.80 si/sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11- 18.
http://www.passe-partoutdp.ro/

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri