Setari Cookie-uri

Dan Puric, despre noi si vremurile noastre, in piesa NOI

Duminica, 11 Aprilie 2010, de la orele 19:30 nu ratati spectacolul NOI care este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pna acum. Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii.

Duminica, 11 Aprilie 2010, de la orele 19:30 nu ratati spectacolul NOI care este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pâna acum. Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii.

Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa râda fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc. spectacolul nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. succesul acestei 'metode' a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate. Avantajul si 'raritatea' acestor montari sta mai ales in faptul ca din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat si exploatat estetic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.