Setari Cookie-uri

Maitreyi, Sotia si Regele pe raftul tau

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor.

Pret: 21,56 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Regele se-nclina si ucide

Volumul Regele se-nclina si ucide, aparut in 2003 in Germania, cuprinde o selectie de noua texte care se constituie intr-un fragmentarium autobiografic. Este vorba de citeva texte literare de o mare forta sugestiva. Ele se refera toate (chiar si cel intitulat „La noi in Germania”), direct si indirect, la perioada traita de Herta Muller in Romania anilor ’70 si ’80, adincind fondul biografic personal in care experienta determinanta o reprezinta cea a totalitarismului. Reactiile autoarei – tinuta de Securitate sub o observatie stricta –, psihologia victimei sub dictatura anilor Ceausescu, producerea sistematica a fricii, alterarea relatiilor dintre oameni, climatul de suspiciune reciproca –, toate acestea sint descrise cu o agerime „rea” a privirii, cu inteligenta (critica si autocritica) sclipitoare, cu scepticism.

Pret: 18,57 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi

De aproape patruzeci de ani, aceasta carte — bestseller absolut in numeroase tari — a devenit parte a vietilor cititorilor din lumea intreaga, aducandu-le mai multa satisfactie in experientele sexuale, consolidandu-le casniciile si invatandu-i pe copiii lor sa aiba o atitudine sanatoasa si realista fata de sex. Cea mai recenta editie a lucrarii, acum accesibila si cititorilor romani, a fost actualizata avand in vedere toate evolutiile din ultimii ani in sexologie.

Autorul scrie cu un umor spumos, un fermecator stil colocvial si o sinceritate plina de curaj, fara pretentii moralizatoare si fara falsa pudoare. Descoperiti la fiecare pagina informatii noi si utile, pe care le veti putea folosi pentru a va face experientele sexuale mai interesante, mai implinite si, mai ales, mai sigure ca oricand.

In acelasi timp, autorul va arata cum sa evitati capcanele vietii sexuale, aratand ca „sexul protejat“ nu trebuie sa insemne „sex plictisitor“ si explicand unde anume sunt pericolele si cum pot fi acestea ocolite.

Cand veti intoarce ultima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: „Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede.“

Pret: 23,52 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Cum sa-ti intelegi sotia. La bine si la rau

Vreti ca sotia dumneavoastra sa va inteleaga? Sa va admire? Sa va fie sprijin in clipele grele? Doriti o viata sexuala cat mai buna? Vreti o familie cu adevarat fericita si sa fiti un model in viata copiilor dumneavoastra?

Autorul, cu o experienta de zeci de ani in consilierea cuplurilor, va ofera un adevarat manual practic de casnicie, cu sfaturi si sugestii ce va vor ajuta sa construiti o relatie armonioasa cu sotia. Punandu-le in aplicare, veti invata ca aproape orice problema ar aparea intr-o casnicie poate fi rezolvata si va veti face sotia sa se simta pretuita si iubita.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, dam nastere, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei — o familie cu adevarat fericita.

Pret: 19,60 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.