Valurile iubirii

Valurile iubirii

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Am deschis asadar un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Pentru a beneficia de reducerea oferita special cititoarelor Kudika, trebuie sa sa introduceti in campul "Incarcati cupon" codul oferit de noi mai jos si sa apasati butonul "incarca". Astfel, reducerea pe care o aveti pe cupon se aplica comenzii efectuate.

Codul cuponului de reducere Kudika este: PROB-ROTR-IHOP-HOTK


Iata recomandarea acestei saptamani:

Valurile iubirii

La 29 de ani, Sydney are deja experienta a doua casatorii: una esuata, iar cealalta marcata de sfarsitul tragic al barbatului iubit. Incercand sa-si regaseasca echilibrul sufletesc, ea raspunde propunerii de a o medita pe Julie, fiica adolescenta a unui cuplu de oameni bogati care isi petrece verile intr-o casa de vacanta de la malul oceanului. Cateva saptamani mai tarziu, cei doi fii ai familiei Edwards isi fac aparitia la casa de vacanta si in scurt timp amandoi se vor intrece in cucerirea inimii lui Sydney.

Anita Shreve - autoare a 12 romane de succes, finalista la Premiul Orange dinMarea Britanie si nominalizata in clubul cartii lui Oprah cu romanul Nunta in decembrie.

Anitha Shrive la editura ALLFA:
- Lumini pe zapada
- Nunta in decembrie
- Sotia pilotului

Pret: 24,90 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% (cupon reducere: PROB-ROTR-IHOP-HOTK) oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri