Setari Cookie-uri

Top 10 lectii de supravietuire invatate din filme horror

Intamplarile din filmele de groaza creeaza de cele mai multe ori controverse ori servesc drept invataturi pentru viitor.

Intamplarile din filmele de groaza creeaza de cele mai multe ori controverse ori servesc drept invataturi pentru viitor. Courtney Bowerman ne impartaseste pe blogul ei cele mai importante 10 lectii de supravietuire desprinse din filmele horror:

1. Nimic nu se compara cu o partida de dragoste fierbinte, intr-un loc pustiu care sa-ti provoace fiori pe sina spinarii. Oare? Peripetiile protaginistilor filmului Friday 13, ar trebui sa va serveasca drept invatare de minte si, pentru siguranta voastra, abtineti-va de la intimitate in locuri infricosatoare.

2. Pazeste-ti foarte bine spatele si nu lasa niciodata garda jos in preajma unui tip rau, pana cand vei fi convins ca a murit. Chiar si atunci, ai grija, nu se stie niciodata!

3. Sa nu te desparti niciodata. Vei fi mai protejata daca nu te plimbi singura. In cazul in care psihopatul ucigas nu este foarte puternic sau nemuritor, ai mai multe sanse de supravietuire daca esti insotita de cineva.

4. Gandeste-te de doua ori inainte de a pastra un obiect care a apartinut unui mort.

5. Daca obisnuiesti sa iti pierzi timpul prin locuri pustii sau case bantuite, inseamna ca esti cu siguranta in cautare de necazuri.

6. Invatatura din Zoombieland care se poate aplica in majoritatea filmelor de groaza: cand te indoiesti de ceva, gandeste-te repede la un plan de rezerva.

7. Nu fa glume pe seama persoanelor care sunt ciudate; mai devreme sau mai tarziu calmul lor enervant poate sa decline intr-un comportament agresiv, macabru.

8. Protejeaza-ti animalele de casa cu orice pret. In filmele de groaza, animalutele dragalase sunt intotdeauna expuse pericolului. Asadar, tine-ti patrupedul departe de colegii de camera ciudati, construieste un gard imprejurul casei pentru a-l feri de masini si nu-l transforma intr-un strigoi zombie.

9. Nu cumpara niciodata obiecte care au apartinut unei persoane decedate. Acestea vor fi cu siguranta bantuite de fantoma fostului proprietar.

10. Oamenii varstici au intotdeauna dreptate. Asadar, daca te sfatuiesc sa nu-ti hranesti gremlinul dupa miezul noptii sau sa nu-ti ingropi fiul mort intr-un cimitir vechi, banuit, ai face bine sa tii cont de indrumarea lor!

Daca mai cunoasteti si alte lectii de supravietuire din filme de groaza, nu ezitati sa ni le impartasiti!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.