In decembrie Brad Pitt este supereroul infrant!

In decembrie Brad Pitt este supereroul infrant!
Kudika
18 Noiembrie 2010

Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga.

Producatori executivi: Ben Stiller, Stuart Cornfeld
Producatori: Lara Breay, Denise Nolan Cascino
Regia: Tom McGrath
PREMIERA: 10 decembrie 2010
Cu: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill

Sinopsis:

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” ne aduc in 2010 „Megamind”.

Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga. Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata.

Asa ca se hotaraste sa creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man. Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade. Asa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lume, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga. Cel mai destept om din lume poate, oare, sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data in viata lui? Diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni erou fara voie in propria sa poveste?

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri