Setari Cookie-uri

PROMS of Delight

ELITE ART Club UNESCO impreuna cu Televiziunea Romana si Europa FM a organizat ieri, 9 decembrie 2008, ora 19:30, la Ateneul Roman, editia de Craciun 2008 a concertului PROMS of Delight, cu tema Classics for Pleasure.

Editia de Craciun 2008 a adus in prin plan artisti de renume ai scenei muzicale romanesti – tenorul Teodor Ilincai, soprana Crina Zancu, flautistul Ion Bogdan Stefanescu si grupul vocal Acapella condus de solistul George Miron. Invitatul special al evenimentului este Monica Anghel.

Prima parte a concertului a fost dedicata muzicii clasice, punctul de rezistenta fiind „Kaiser Waltz” de J. Strauss, iar cea de-a doua parte a concertului a continut piese de muzica pop, jazz si jazz simfonic avand in prim plan piesa „White Christmas” cu maiestrie de tanara interpretata de Angelica Vasilcov. Interpretii au fost acompaniati de orchestra „Bucharest Symphonic Pops”, sub bagheta dirijorilor Ilarion Ionescu-Galati si Ionel Tudor.

Pentru ca scopul este de a promova artistii romani, in concert au fost invitate si tinere talente – soprana Iulia Dan, contratenorul Vladimir Catana si violoncelistul Andrei Ionita.

Proiect de responsabilitate sociala corporatista, PROMS of Delight are ca arie de interes CULTURA, scopul fiind de a dezvolta spiritul comunitar romanesc. Fondurile stranse sunt folosite pentru sustinera proiectului de pictura „Pictori de azi la Balcic”, organizat de ELITE ART Club UNESCO, recunoscut drept cel mai amplu proiect privat de promovare a artei contemporane romanesti.

Datorita acestor realizari, PROMS of Delight a fost inclus in categoria campanie sociala cu caracter cultural - de interes public, statut conferit de catre CNA (Consiliul National al Audiovizualului).

Ca o recunoastere a nivelului artistic al concertului, PROMS of Delight a beneficiat de sprijinul unor institutii nationale si a unor companii de renume:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.