Setari Cookie-uri

Revelatii la Lustock cu Lu & guests

Cine-ar fi ghicit ca Berbecii sunt artistii zodiacului? Eu una, impatimita a stiintelor exacte, cu siguranta nu puteam extrapola asa generalizare de la blonda mea prietena, chitarista si solista intr-o formatie cu specific medieval, pe care o sarbatorisem vineri. Insa a venit si ziua de sambata, cand Lu Cozma, cantareata britanica stabilita in Romania, si-a serbat ziua de nastere alaturi de alti doi Berbeci, Zoltan de la “Sarmalele Reci” si sunetista Clara Litescu. Deja specimenele se adunau in favoarea concluziei logice: spiritul artistic se-agata mai cu talent in cornitele acestei zodii. Lustock, caci sub aceasta denumire cu sarm de hippie (Woodstock va spune ceva?) s-a derulat evenimentul, a adus cu sine si alte revelatii – muzicale, personale, genul care iti dau de gandit si/sau te ung pe suflet. 

Realizat de Ioanina

Revelatia nr. 5: Aschia nu sare departe de trunchi, iar aschiuta lui Lu a scos la iveala un registru vocal demn de mamica ei.
Cand vin Dan Byron (solistul formatiei byron) si Lu Cozma pe scena, stii ca trebuie sa te astepti la magie confectionata live, la o potrivire a vocilor care iti trimite fiori de energie saturata emotional direct pe sira spinarii – puteti vedea AICI un clip de la un cover al piesei “Red” (Elbow) incropit de cei doi cu cateva luni in urma, in club Fabrica. Dar de data asta, pe scena ei nu erau singuri: langa ei, am observat o fetita silfica, de o frumusete clara, pronuntata soptit din spatele unei timiditati adorabile. Era mezina lui Lu, Saskia, care, alaturi de sora ei mai maricica a fost o prezenta pitita prin public pe tot parcursul serii, si la sfarsitul ei i-a oferit mamei un tort aniversar.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.