Setari Cookie-uri

Revelatii la Lustock cu Lu & guests

Cine-ar fi ghicit ca Berbecii sunt artistii zodiacului? Eu una, impatimita a stiintelor exacte, cu siguranta nu puteam extrapola asa generalizare de la blonda mea prietena, chitarista si solista intr-o formatie cu specific medieval, pe care o sarbatorisem vineri. Insa a venit si ziua de sambata, cand Lu Cozma, cantareata britanica stabilita in Romania, si-a serbat ziua de nastere alaturi de alti doi Berbeci, Zoltan de la “Sarmalele Reci” si sunetista Clara Litescu. Deja specimenele se adunau in favoarea concluziei logice: spiritul artistic se-agata mai cu talent in cornitele acestei zodii. Lustock, caci sub aceasta denumire cu sarm de hippie (Woodstock va spune ceva?) s-a derulat evenimentul, a adus cu sine si alte revelatii – muzicale, personale, genul care iti dau de gandit si/sau te ung pe suflet. 

Realizat de Ioanina

Revelatia nr. 2: o trupa in varsta de 16 ani care vrea sa-si lustruiasca faima ponosita si sa conteze din nou in topurile de-actualitate, trebuie sa invete engleza.
Au urmat pe scena “Sarmalele Reci”, care n-au stat acolo mult, ci doar pret de doua melodii, “In My Arms” si “Listen, Joe”. A fost de ajuns insa pentru a ne da peste cap notiuni inradacinate adanc, ca intepeneala unei trupe in parametrii respectati fidel de-a lungul anilor: n-am reusit sa dau crezare urechilor cand Zoli a anuntat ca “Sarmalele” vor canta de-acum incolo si in engleza, decat cand au demonstrat-o, live. Totusi, oricat si-ar schimba batranii lupi parul, naravul tot la fel suna...

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.