Setari Cookie-uri

Halloween Party!

Hollywood Multiplex isi vrajeste spectatorii cu un spectacol magic

Hollywood Multiplex isi vrajeste spectatorii cu un spectacol magic!

In seara de Halloween, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall reinvie jocurile de groaza si povestile cu fantome. Pe lista surprizelor au fost trecute cinci filme horror, concursuri de sculptura in dovleci, trucuri de magie si ghicit in Tarot, provocari infioratoare si o multime de cadouri fermecate.

Incepand cu orele 19:00, cinematograful din Vitan va fi bantuit, timp de patru ore, de vrajitoare, schelete si alte creaturi intunecate care vor raspandi spiritul sarbatorii de Halloween in foaier, in sali si pe marile ecrane. Odata ajunsi la etajul groazei, spectatorii vor fi intampinati de strigoi care ii vor invita la un concurs de modelat dovleci. Autorii celor mai interesante sculpturi vor fi rasplatiti, iar modelele lor vor fi expuse pentru a servi drept tinta pentru o noua competitie, „Loveste si castiga!”.

Nici cei mai curajosi dintre spectatori nu vor fi uitati, jocul „Adevar sau provocare” ii va aduce pe doritorii de adrenalina fata in fata cu „incercarile” traznite ale lui Cap-de-Mort. Toti cei care vor trece probele cu succes vor fi recompensati cu premii pe masura.

Surpriza serii va fi, insa, „Masa Vrajitorilor”, in jurul careia sunt asteptati toti iubitorii de film captivati de magie. Ei vor fi initiati in tainele Tarot-ului, ale incantatiilor si ale descantecelor care starnesc fiori celor vii si trezesc spiritele celor morti. Cei mai norocosi dintre ei vor primi carti de magie.

La orele 22:00, odata cu lansarea maratonului filmelor horror, distractia se muta pe marile ecrane. Cinci super povesti de groaza vor incepe la diferenta de numai 15 minute, Resident Evil: Disparitia (Resident Evil 2: Extiction) cu Milla Jovovich, Politist meserias (Hot Fuzz), Halloween (Halloween) cu Brad Dourif, Evadare din morti (Rise) cu Lucy Liu, si Hannibal: In spatele mastii (Hannibal Rising) cu Gaspard Ulliel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.