Setari Cookie-uri

Cartea pe care TREBUIE sa o citesti in aceasta vara. Plus alte 5!

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut pe Amazon.com, New York Times Bestseller, Amazon.co.uk si Bookseller!

Iata care este cartea pe care toata lumea o citeste in aceast vara (urmata de alte 5 recomandari din partea redactiei Kudika).

Foto prima pagina: Shutterstock

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey

Pret: 31,85 lei

Cumpara acum!

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal si un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Aceasta prima tiparire s-a dovedit in cateva zile insuficienta, astfel ca editorul american s-a vazut „obligat“ sa retipareasca romanul. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii, dupa cum a anuntat New York Times. Aparuta si in Marea Britanie, cartea urmeaza sa fie tradusa in peste 30 de tari.

Drepturile de ecranizare ale romanului au fost castigate de Universal Pictures.

Citește și:

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Citește și:

Kudika
2 August 2012
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Sânziana Buruiană, record de alăptat: Împlinesc opt ani de când alăptez non-stop...

La vârsta de 38 de ani, Sânziana Buruiană se remarcă în lumea vedetelor din România printr-un record demn de Cartea Recordurilor: opt ani de alăptat non-stop. Fosta... Kudika


Maria Sârbu, astrolog: Ați fost concepute în pasiune și iubire, trăiți cât mai mult în aceste vibrații și fiți mici zeițe!

A reușit să se impună și pe piața franceză, cunoscută pentru elitismul ei. Începând din anul trecut, cărțile sale au devenit... Kudika

Un nou sezon de KINOdiseea Open Air la București, între 22 august și 3 septembrie

Pe lângă proiecțiile de film care încep în fiecare seară la ora 20:00, toate destinate audienței generale, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de creație și... Kudika


Downtown deschide sezonul de clubbing indoor toamna iarna 2015/2016

Vineri, 4 septembrie 2015, incepand cu ora 23:00, Bucurestiul prinde viata! Kilometrul 0 al... Kudika


BPM TV prezinta Back to NO SCHOOL Party in Sfantul Tus

La Sfantul Tus se aduna toti iubitorii muzicii electronice de calitate pentru a da tonul unei serii de chefuri care vor tempera avantul studiului pe toata perioada anului… zis scolar -... Kudika

Top 12 hituri in 2012

12. Smiley - Dead man walking
 

Kudika