Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Duminca seara, ca sa incheiem apoteotic Redd’s Fest Week, am dat un premiu, mai tineti minte? Ei bine, castigatoarea, , sigur nu a uitat ca noi si berea Redd’s i-am oferit o Zi a Femeii in ritm de rock alaturi de cele mai bune prietene si doua trupe, acrobati si un fashion show pe post de entertainment. Luni am fost si eu la marele party din Clubul Kazeboo din Dimitrie Pompei 6, petrecerea care concluziona intr-un mare fel o saptamana a distractiilor targetate pe un segment multiubit al populatiei: noi, femeile.

Iata, deci, cum s-a incins un eveniment de avengura intr-o noapte viscolinda – si, ca tot veni vorba, sa amintim pe calea asta ca daca Baba ti-a cazut in ziua geroasa de 8, esti perfect indreptatita sa te dezici repejor de-asemenea credinte populare si sa scapi astfel de “blestemul” unui an urat ca Baba! Vorbesc din experienta.

Realizat de Ioanina

Seara petrecuta alaturi de castigatoarele Redd’s, organizatorii evenimentelor si aratosii usieri cu martisoare de-mpartit, a fost una reusita, in ciuda vremii care se-ncapataneaza sa ne inchida-n case. Am luat-o ca pe-o provocare, si am gasit clubul Kazeboo decorat intr-un stil primitor foc: lampe globulare atarnau ca niste pufarine delicioase din tavan, crengutele unor copaci golasi se furisau in fiecare cadru si niste graffiti pe-un perete-n dreapta “strigau” cuvinte pline de speranta, ca “Freedom” sau “Break Away” sau “Profound Obsession”.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri