De cate ori nu ai despicat firul in patru – sa-ti faci breton sau sa te tunzi bob, oare sa te vopsesti roscata sau poate ar fi mai bine sa-ti faci niste suvite blonde?

Ingrijirea parului blond dupa vara: trucuri de hidratare, mentinerea culorii si styling!

De-a fir a par ... cu Geta Voinea

Geta Voinea? O stii! Unul din cei mai buni profesionisti in domeniul hairstyling-ului! Ai aflat deja ca Wella&Braun sunt secretele ei, si, pentru ca ti-ar fi util sa stii cum ar trebui sa folosesti toate produsele de styling si culoare, Geta lanseaza o carte unde iti dezvaluie, de-a fir a par, toate trucurile de care ai nevoie pentru a avea un look perfect.

“De-a fir a par ... cu Geta Voinea” (aparuta la “Curtea Veche Publishing”) este un adevarat ghid de hairstyling care cuprinde sfaturi utile privind ingrijirea parului, alegerea tunsorii sau a culorii potrivite, si o multime de alte trucuri care iti pun in valoare forma fetei sau culoarea ochilor - intr-un cuvant, toate secretele unui hairstylist de succes.

Dupa ce vei citi toate trucurile si secretele Getei Voinea, nu-ti mai ramane decat sa-ti iei Wella & Braun pentru ca look-ul tau sa fie...ca la carte!

Top 7 Cele mai bune uleiuri pentru PAR
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: