Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani

Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani
Kudika
16 Martie 2010

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Am deschis asadar un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Pentru a beneficia de reducerea oferita special cititoarelor Kudika, trebuie sa sa introduceti in campul "Incarcati cupon" codul oferit de noi mai jos si sa apasati butonul "incarca". Astfel, reducerea pe care o aveti pe cupon se aplica comenzii efectuate.

Codul cuponului de reducere Kudika este:
GACH-UWRU-CUCL-OCHK

Iata recomandarea acestei saptamani:
Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani

"Melissa P. este Lolita noului mileniu.
O carte scrisa intr-un limbaj mult mai elegant si coerent decat s-ar fi putut cineva astepta de la o adolescenta..."
CORRIERE DELLA SERA

"Un roman cu un impact urias..."
NEW YORK TIMES

Saisprezece ani, un jurnal, descoperirea unei lumi noi si diferite: propriul corp de adolescenta, calatoria in cautarea sinelui prin intermediul sexului, dorinta de a prinde cu putere acel sentiment ce nu poate fi cuprins: iubirea. Apoi, iluzia ca l-a gasit in multe paturi, in multe trupuri, in case necunoscute, alaturi de niste barbati care nu o iubesc, experimentand excesul sexual sub toate formele.

Liric si tulburator, dur si romantic, Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani este cel mai surprinzator debut literar italian din ultimii ani.

"In cartea mea vorbesc despre cum este sa cresti intr-o societate plina de pericole.
Este de necrezut ca romanul meu a fost considerat scandalos!"
Melissa P.

"Un roman scandalos, scris impecabil... O poveste pe care n-o poti lasa din mana, spusa cu o pasiune care il copleseste pe cititor..."
GAZZETTA DEL SUD

Originara din atat de puritana Sicilie, Melissa Panarello, acum in varsta de 20 de ani, a socat opinia publica, descriindu-si cu o precizie clinica experimentele sexuale.

Peste 2 milioane si jumatate de exemplare vandute!

Pret: 25,00 RON + reducerea de 10% (cupon reducere: GACH-UWRU-CUCL-OCHK ) oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri