Setari Cookie-uri

Burlacii miliardari din orasul tau

Revista Capital a publicat de curand Topul celor mai bogati 300 de romani, iar printre acestia se numara si cativa burlaci miliardari, vanati, bineinteles, de o multime de femei din Romania. I-am ales pe cei mai reprezentativi burlaci, pentru a alcatui si noi, la randul nostru, un top al burlacilor miliardari, pe orase! Care a fost criteriul de selectie? Evident, starea civila si contul din banca!

Revista “Capital” a publicat de curand Topul celor mai bogati 300 de romani, iar printre acestia se numara si cativa burlaci miliardari, vanati, bineinteles, de o multime de femei din Romania. I-am ales pe cei mai reprezentativi dintre acestia, pentru a alcatui si noi, la randul nostru, un top al burlacilor miliardari, pe orase! Care au fost criteriile de selectie? Evident, starea civila si contul din banca!

In Bucuresti gasim cei mai multi bogatasi necasatoriti, listati in topul celor mai bogati romani. Gruia Stoica (40 de ani), cu o avere estimata la 210 milioane euro, este co-proprietar al unui grup feroviar privat – si zgarcit in declaratii, astfel incat continua sa fie un personaj misterios!

Dorin Dragoi (43 de ani) are doi copii, insa nu este casatorit, iar averea lui se ridica la 50 milioane euro. Are afaceri in industria alimentara si imobiliare. Compania lui, Standard Snacks, produce alimente ce pot fi cumparate din cele mai mari supermarketuri.

La 52 de ani, Sorin Ovidiu Vantu se afla in continuare pe lista burlacilor cautati din Romania, fiind divortat si cu doi copii. Contul lui fabulos, de 1.200 milioane de euro, le atrage si pe cele mai pretentioase tipe singure, nu-i asa?

Cristian Burci (42 de ani), tot divortat, tatal unui copil ce va fi mostenitorul unei averi de 247 milioane de euro, este fondatorul primei agentii de publicitate din Romania, Graffiti, cunoscuta astazi sub numele de Graffiti BBDO. Are afaceri in industrie, media si transporturi.

In Cluj Napoca ii putem strange calduros mana lui Stefan Vuza (38 de ani), un burlac declarat si cu un cont de 400 milioane de euro! Detine 17 fabrici ce activeaza in domeniul industrial, are 7000 de angajati si este dublu licentiat, in drept si economie.

Din Alba Iulia se trage Dorin Mateiu, in varsta de 41 de ani, cu o avere de 94 milioane de euro si afaceri in industria carnii, dar si imobiliare. Anul trecut, burlacul miliardar a investit si in construirea unui hotel luxos, din judetul Alba. In fiecare toamna, el sponsorizeaza un concurs de golf, Cupa Elit, ce se desfasoara tot in judetul natal.

In Slobozia il gasim pe domnul Gheorghe Vlase (40 de ani), care are doi copii si o avere de 52 milioane de euro, datorata afacerilor in distributia de bauturi si transporturi. Este pasionat de fotbal, fiind patronul echipei Recolta Gh. Lazar din Ialomita, dar are si un suflet marinimos, intrucat se implica in operele de caritate ale fundatiei Principesa Margareta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.