Setari Cookie-uri

Burlacii miliardari din orasul tau

Revista Capital a publicat de curand Topul celor mai bogati 300 de romani, iar printre acestia se numara si cativa burlaci miliardari, vanati, bineinteles, de o multime de femei din Romania. I-am ales pe cei mai reprezentativi burlaci, pentru a alcatui si noi, la randul nostru, un top al burlacilor miliardari, pe orase! Care a fost criteriul de selectie? Evident, starea civila si contul din banca!

Cel mai tanar burlac listat in topul celor mai bogati 300 de romani este Andrei Lisinschi jr., din Galati, avand frageda varsta de 23 de ani si averea enorma de 47 milioane de euro! El a castigat din afacerile mostenite aproape in intregime de la familia sa, in domenii precum productia de tevi, table si combustibil biodiesel, dar si din imobilare.

Un alt miliardar necasatorit cu varsta sub 30 de ani este Iustin Paraschiv din Mizil, ce a reusit sa castige peste 44 milioane de euro datorita companiei lui din industria carnii, Carmistin SRL. De asemenea, are afaceri si in domeniul imobiliar, iar in timpul liber se ocupa de un hobby foarte interesant: echitatia!

In Miercurea Ciuc se afla Janos Gyorgy Kurko (37 de ani), proprietarul hotelului de trei stele Feny, din acelasi oras. Are o avere estimata la 24 milioane de euro, construita in domeniul turismului si in cel al imobiliarelor, argumentandu-si pasiunea pentru afaceri prin faptul ca ii place sa-si asume riscuri si, prin urmare, sa aiba realizari. Este un ecologist declarat, acesta fiind si motivul pentru care a renuntat la fosta lui meserie, aceea de pilot de curse: masinile puternice consumau prea mult, poluand astfel atmosfera.

Pitesti este ultimul oras de pe harta burlacilor miliardari in lei in care ne oprim, pentru a-l intalni pe domnul Marian Tolea (33 de ani), om de afaceri necasatorit si norocos posesor al unei averi estimate la 15 milioane de euro. Alaturi de familia sa, conduce afaceri in domenii precum imobiliarele, turismul, agricultura si media, iar momentan lucreaza la un proiect rezidential de langa Pitesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.