Setari Cookie-uri

Look de vara

Fard de pleoape anti-umezeala, rimel rezistent la apa, fond de ten adaptat tenului bronzat iti suna util? Bineinteles! Pentru ca vara nu-i ca iarna, ai nevoie de cosmetice adaptate acestui sezon pentru a evita accidentele pricinute de caldura si de apa marii.

1. Creion pentru obraz
Peggy Sage a creat un Creion pentru fard de obraz. Ambre, mangue si litchi sunt cele trei nuante disponibile. Facand parte din categoria creioanelor multifunctionale, poate fi folosit si pentru machiajul pleoapelor avand rolul de creion fard de ochi. Este foarte practic.
Pret 30,04 lei
2. Pleoape fondante
Noile Farduri de pleoape sub forma de crema sunt rezistente la apa. Electric blue, tenderly beige, icy brown, girly pink, deep copper. Peggy Sage a creat cinci culori fondante care se aplica usor cu degetul. Asigura o tinuta de lunga durata determinata de formula rezistenta la apa.
Pret 35,90 lei
3. Trusa de Fard No7 Heavenly Eye Pallet
Un curcubeu doar pentru tine
Zece culori de vis, intr-o trusa de fard in editie limitata, perfecta pentru a incape in poseta ta . De la rozul perlat, pina la albastrul perfect, aceste nuante speciale va ofera, fara efort din partea voastra un efect de iluminare si prospetime a tenului.Puteti utiliza culorile individual, sau in orice combinatii doriti
“Incercati sa combinati portocaliu,purpuriu si albastru-verzui pentru a crea o culoare ca alunei.La sfirsit, o simpla tusa de roz pal pe zona inferioara a fruntii, cu rol de iluminator.Nuanta maro-ciocolatiu va poate oferi un efect dublu de contur pentru ochi si fard,dind o stralucire subtila,mai aparte decit banalul negru”- spune Lisa Eldridge,make-up artist si Creativ Director No 7


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.