Setari Cookie-uri

Look de vara

Fard de pleoape anti-umezeala, rimel rezistent la apa, fond de ten adaptat tenului bronzat iti suna util? Bineinteles! Pentru ca vara nu-i ca iarna, ai nevoie de cosmetice adaptate acestui sezon pentru a evita accidentele pricinute de caldura si de apa marii.

1. ARTISTRY™ Creme LuXury – este o crema hidratanta, hranitoare, fiind primul produs de pe piata care contine Cardiolipina – o lipida rara si unica ce contribuie la regenerarea epidermei si la cresterea energiei celulelor.
2. Crema hidratanta usor colorata FPS 30
Crema hidratanta delicata pentru baza machiajului, pentru un aspect stralucitor, bronzat si protectie impotriva unui spectru larg de raze solare. O formula unica 3-1 - crema hidratanta, crema de protectie impotriva razelor solare – fara ulei cu textura racoroasa si catifelata ofera hidratare, culoare uniforma si acoperire medie, in timp ce permite pielii sa respire.
Pentru un maxim de protectie aplicati uniform pe fata si gat cu 30 de minute inainte de expunerea la soare si ori de cate ori este necesar.
Pret: 75 RON
3. Un produs retro vintage classic No7
Pudra poate fi utilizata pentru un efect in plus de accentuare a ochilor, iluminare a pometilor si fruntii, care se pot obtine, printr-o simpla aplicare. Nu uitati de decolteu!
“Folositi No7 pudra pentru stralucire, pentru a avea ochi mai luminosi, aplicind o cantitate mica in coltul pleoapei.Veti avea un look elegant si special, precum Doamnele din cartile postale ale anilor ’50” spune Lisa Eldridge,make-up artist si Creativ Director No 7
Pastreaza cu tine lumina verii cu No7 Pudra pentru stralucire- Editie limitata
4. PUDRA PENTRU BRONZARE CU ULEI MONOI
O pudra catifelata, colorata, care ofera tenului un aspect bronzat natural. Formula acesteia permite o colorare graduala – aplicatiile suplimentare creeaza un efect „mai inchis” – si un rezultat uniform, fara defecte. Nuanta Sunglow Light este ideala pentru tenul cu tonuri deschise si in special pentru persoanele care nu s-au expus la soare, iar Sunglow Warm este potrivit pentru un aspect mai bronzat. Uleiul Monoi hidrateaza si hraneste tenul.
Pret: 80 RON


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.