Setari Cookie-uri

Totul despre coafurile primaverii

O cititoare intreba saptamana trecuta care sunt tendintele in coafura pentru urmatorul sezon. O buna prietena a mea rasfoia toate revistele in incercarea de a gasi o tunsoare la moda care sa i se potriveasca. Prin urmare, ne-am interesat, am intrebat... si iata ce am aflat!

Coada de cal
Clasicul este intotdeauna agreabil. Fie ca esti adepta tinutelor office sau, dimpotriva, iti place sa te imbraci sport, coada de cal se potriveste perfect! Foloseste spuma sau gel pentru a-ti intinde parul. Apoi, cu ajutorul unui pieptane cu dinti desi prinde-ti parul in coada. Incearca sa nu lasi nici o suvita libera... le-a trecut de mult vremea!
Bucle magice
Iti doresti o alura de printesa, dar nu vrei sa arati ca si cand ti-ai fi bagat mainile in priza? Alege varianta intermediara! Pe parul proaspat spalat pune-ti cateva bigudiuri pe care sa nu le rasucesti pana la baza scalpului. Pentru bucle mai evidentiate, adauga putina spuma pe suvita de par pe care te pregatesti sa o rasucesti pe bigudiu. Tips: Nu folosi bigudiuri mici pentru ca iti vor carlionta parul prea mult! Pentru efect rapid foloseste bigudiri de metal si uscuca-ti parul cu feonul!
Semiprins
Daca nu te simti bine cu parul lasat liber, dar nu-ti sta bine nici cu el prins in coada, poti opta pentru varianta "semiprins". Nu exista o regula stricta pentru acest tip de coafura. Lasa-ti imaginatia libera! Poti sa iti suvitele din fata (cele care iti intra in ochi tot timpul) si sa le prinzi la spate cu o clama asortata cu hainele sau cu accesoriile. O alta idee este sa faci o coada impletita sau un spic folosind numai o parte din par. Nu uita! Posibilitatile nu se opresc aici. In acest sezon profesionistii lasa mana libera creativitatii.
Cocul "neglijent"
Pentru cele care isi doresc un look mai sofisticat pe care sa il poata adapta si tinutei de zi, solutia cea mai buna este "cocul neglijent". Este tineresc si original fiindca indiferent cat de "ciufulit" va iesi cocul tau... va fi la moda!
Simplitatea si naturaletea au fost intotdeauna la moda... inclusiv in privinta coafurii. Daca ai parul lung si des, il poti lasa liber pe spate, nu inainte de a il intinde cu o perie sau cu o placa speciala daca acesta este mai rebel. Tunde-l drept si nu il scurta prea mult, pentru ca in acest sezon se poarta parul lung! Asa da: daca parul tau straluceste de sanatate, atunci esti foarte norocoasa pentru ca acest mod de a-ti lasa parul pe spate iti sta bine si nu iti cere timp pentru aranjare. Asa nu: daca te vopsesti des si ai parul degradat, opteaza pentru o alta coafura - de exemplu cocul, sau coada de cal. Un articol de Oana Trifu Sursa fotografiilor: P&G
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.