Setari Cookie-uri

Forma buzelor ne tradeaza personalitatea

In urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca forma buzelor poate vorbi despre caracterul unei femei, ce ii place si ce anume o scoate din minti. De asemenea, si rujul folosit capata forma buzelor, transformandu-se intr- un fel de jurnal al femeii moderne.

angelina jolie In urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca forma buzelor poate vorbi despre caracterul unei femei, ce ii place si ce anume o scoate din minti. De asemenea, si rujul folosit capata forma buzelor, transformandu-se intr- un fel de jurnal al femeii moderne.

Buzele Angelinei Jolie au devenit etalonul perfectiunii, atat pentru barbati, cat si pentru femei, anonime sau celebre. Vedetele au apelat la colagen sau botox pentru a semana cu iubita lui Brad Pitt, dar pentru multe dintre ele rezultatul nu a fost cel scontat: Jessica Simpson, fetele de la Bambi, Cream, Lindsay Lohan sau Paris Hilton.

Gina Pistol este una dintre putinele femei care nu arata ridicol cu buzele ajustate. Secretul ei: isi injecteaza in buze grasime de pe soduri si burta.

buze Femeile cu buzele pline, groase sunt grijulii si sensibile. Senzuale, voluptoase si pasionale, le place sa isi traiasca viata la cote maxime. Sunt elegante, cochete, au mari resurse de energie si multa imaginatie.
Pentru cei din jur, ele par niste fiinte atragatoare, irezistibile si pline de fantezie. Le place sa se afle in centrul atentiei, iar uneori sunt asaltate de propuneri indecente. Din acest motiv, exista o probabilitate mai mare ca aceste femei sa fie percepute ca fiind mai disponibile pentru aventuri amoroase decat pentru o relatie serioasa.
Pentru ca le place aventura si noul, este greu sa tii o astfel de femeie in loc. Cand isi gaseste persoana potrivita, va fi pe deplin fericita.

buze Cand buza de sus este mai subtire specialistii sustin ca exista o anumita stangacie in a-si marturisi adevaratele sentimente intr-o relatie amoroasa. Acest mic impediment nu le impiedica sa isi traiasca viata din plin, sa se distreze si sa se aventureze in cele mai inedite situatii. Le place sa flirteze si sunt vampe innascute. Sunt nonconformiste, iar in dragoste au tendinta de a oferi mai mult decat primesc. Sunt greu de enervat, dar cine reuseste aceasta performanta, ar fi bine sa se fereasca din calea sa. Desi se manifesta destul de violent, supararea nu tine mult.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.