Setari Cookie-uri

Forma buzelor ne tradeaza personalitatea

In urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca forma buzelor poate vorbi despre caracterul unei femei, ce ii place si ce anume o scoate din minti. De asemenea, si rujul folosit capata forma buzelor, transformandu-se intr- un fel de jurnal al femeii moderne.

Persoanele cu buza inferioara subtire sunt generoase si au reale capacitati organizatorice. Sunt intuitive, perspicace si inteleg foarte repede oamenii, desi nu lasa mereu sa se vada acest lucru. Oamenii le vad ca pe niste persoane dulci, sensibile, dar rezervate. Nu le place schimbarea, iar daca s-au obisnuit cu un partener, interesul pentru o persoana de sex opus le este foarte greu starnit. Nu sunt rebele si ii respecta pe cei mai in varsta.

buze Buzele mari, lungi care dezvaluie un zambet uniform indica o personalitate vesela, expresiva, deschisa si prietenoasa. Un adevarat confident, pentru aceste persoane, armonia este foarte importanta. Nu sunt geloase sau posesive si sar in ajutorul prietenilor cand acestia se afla la anaghie. Iubesc viata, distractiile, dar prefera sa aleaga ele insele locul unde se va desfasura petrecerea. Au calitati de lider de grup, conducator. Calculate si modeste, nu le place sa se laude, preferand sa fie apreciate de cei din jur.

buze Buzele mici, subtiri prezinta tipologia unei persoane centrata asupra sinelui, cu un caracter insensibil, lipsit de afectiune. Nu isi pot dezvalui mereu sentimentele si lasa impresia ca traiesc in lumea sa. Femeile cu buzele subtiri sunt calculate, perseverente si foarte dinamice. Le place sa detina controlul si cunosc foarte bine valoarea banului. Isi cunosc foarte bine interesele si nu se lasa pana nu obtin ce isi doresc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.