Setari Cookie-uri

8 trucuri pentru un machiaj reusit

Mai mult decat un ritual nelipsit din rutina zilnica, machiajul ne ajuta sa evidentiem trasaturile fetei. Cu ajutorul produselor cosmetice camuflam micile defecte, obtinand o infatisare placuta, admirata in special de barbatii din jurul nostru.

Mai mult decat un ritual nelipsit din rutina zilnica, machiajul ne ajuta sa evidentiem trasaturile fetei. Cu ajutorul produselor cosmetice camuflam micile defecte, obtinand o infatisare placuta, admirata in special de barbatii din jurul nostru.

Cui nu-i pace sa fie admirata? Punandu-ne valoare calitatile devenim mai increzatoare, indraznete si vom dori sa experimentam tot mai mult. Un machiaj bine realizat poate oferi multiple beneficii. Trebuie doar sa tinem cont de cateva secrete pentru a pastra prospetimea si frumusetea machiajului.

1. Ten fin cu o stralucire uniforma, naturala
Cine nu isi doreste un ten luminos cu o culoare uniforma. Pentru a obtine un chip stralucitor, iar fondul de ten sa fie aproape insesizabil, trebuie tinem cont de cateva sfaturi.

Daca tenul este uscat este ideal sa folosim ca baza de machiaj o crema hidratanta. Apoi se aplica un strat fin de fond de ten, intins foarte bine pe fata si pe gat. La final se tamponeaza usor tenul cu un servetel de hartie pentru a indeparta surplusul.

2. Fard de pleoape rezistent
Deseori fardul se strange pe pleoape formand linii subtiri inestetice. Aceasta problema este specifica in special tenului cu tendinta de ingrasare. Insa, utilizand cateva trucuri, vom obtine o privire intensa cu pleoape colorate cat mai mult timp.

Fondul de ten se aplica in cantitate foarte mica pe pleoape si se intinde bine. Se estompeaza surplusul de grasime cu un servetel apoi se aplica un strat de pudra compacta sau un fard intr-o nuanta cat mai naturala. Apoi se aplica nuanta de fard dorita, uniformizata cat mai bine, pentru o persistenta cat mai mare.

3. Rimel colorat

Vara este sezonul ideal pentru a realiza machiaje cat mai deosebite. Rimelul colorat scoate in evidenta culoarea ochilor sau poate accentua un machiaj puternic, teatral. Daca doresti doar sa obtii o privire intensa, pastrand acelasi look natural, tine cont de urmatorul truc. Ofera volum genelor cu rimel negru si rimelul colorat aplica-l in canitate mica doar pe varfuri.

4.Farduri potrivite
Ochii reprezinta indiscutabil o arma de seductie infailibila. Fardurile de pleoape ofera o gama larga de culori cat mai vibrante. Insa, inainte sa le folosim trebuie sa tinem cont de ocazie si de momentul zilei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.