Setari Cookie-uri

Splendida Bella tace malc si radiaza

Credit foto: Gregory Pace / BEImages La vizionarea noului film din seria Twilight (Amurg), gazduita de Cinema Society in New York, pe 19 noiembrie, actrita din rolul principal ne-a suprins cu un alt eveniment unicat: tinuta lui Kristen Stewart, pentru prima data in decursul turneului de promovare, ii flata silueta si se situa undeva la o distanta binevenita fata de un look prea sportiv si un stil prea elegant.

Credit foto: Gregory Pace / BEImages
La vizionarea noului film din seria “Twilight” (Amurg), gazduita de Cinema Society in New York, pe 19 noiembrie, actrita din rolul principal ne-a suprins cu un alt eveniment unicat: tinuta lui Kristen Stewart, pentru prima data in decursul turneului de promovare, ii flata silueta si se situa undeva la o distanta binevenita fata de un look prea sportiv si un stil prea elegant.

Rochia verde-maslinie din colectia Valentino, cu pliseurile oblice, braul satinat si detaliul frunzos luxuriant din partea superioara stanga, dadea exact tonul tineresc necesar pentru a scoate in evidenta frumusetea ciudatica a fantomaticii Stewart – lucru nu usor de obtinut de la o simpla rochie. Sustragandu-se problemelor intampinate de obicei cu fioroasa ei claie de par, Kristen si-a imblanzit coafura, ceea ce, alaturi de incaltarile Sergio Rossi, a oferit o contrapondere intunecata si armonioasa trupului rozaliu.

“Twilight” este cunoscut deja tuturor, fie ca un ciclu de carti fie ca ecranizare de succes: daca primul film din seria cinematografica a terfelit recodurile anterioare de la box-office, New Moon, cel de-al doilea, nu numai ca sI-a surclasat competitia din primul weekend de lansare, dar a depasit pana si recordul primului. Astfel, acum ca weekend-ul asteptat cu infrigurare si bilete cumparate in prealabil si-a dat obstescul sfarsit, iata ca cifrele sunt, in mod previzibil, uimitoare: cu o suma incasata de peste 140 de milioane de dolari, New Moon si-a asigurat medalia de bronz in topul national al celor mai bune deschideri – din toata istoria cinematografiei!

Kristen Stewart a castigat notorietate si status de A-lister in Hollywood pe seama rolului Bella Swan din Twilight, personajul imaginat de autoarea Stephenie Meyer, ale carui nuante le surprinde in cheia cartilor originale – spre multumirea fanilor inraiti. Debutul ei actoricesc insa nu a coincis cu debutul sagai: ea a intrat pe radarul criticii de profil odata cu rolul din “Panic Room”, unde i-a tinut piept, cu incruntarea aferenta teribilismului adolescentin, “mamei” sale pe ecran, Jodie Foster. Acelasi gen de infocare continuta intr-o figura glaciala o afisaza si ca Bella Swan – iar forta ei interioara, pe care o poate proiecta in orice pelicula, a facut deliciul criticii in filmul “Into the Wild”, desi rolul ei episodic nu cumula mai mult de cateva minute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.