Setari Cookie-uri

Haine esentiale in city break

Renunta la obiceiul de a lua cu tine in vacanta haine pe care ajungi sa nu le porti! Iata ce ar trebui sa contina bagajul pentru un city break relaxant.

Nu te invinovatesc pentru faptul ca un troler mare nu iti este suficient pentru toate cate trebuie sa iei cu tine in vacanta.

M-am lovit si eu de problema asta pana sa imi dau seama ca nu am nevoie de trei perechi de blugi si nici de doua geci intr-o vacanta de doua nopti si trei zile.

Data viitoare cand planuiesti un city break, iata cele sase articole vestimentare esentiale de pus in bagaj:

Blugi, tricou si cardigan

Am ales o pereche de blugi lejeri, nu foarte mulati pe picior, intrucat ai nevoie de libertate in miscare, iar picioarele tale trebuie sa respire. De la prea mult mers pe jos blugi skinny vor deveni inconfortabili, vei simti ca te strang si ca nu mai lasa sangele sa circule.

In partea de sus, pentru tinuta de zi cu zi, prefer intotdeauna sa port un tricou usor largut. Putem opta pentru un model care sa imbine stilurile casual si elegant.

Citește și:

Fara un cardigan eu nu plec in vacanta. Este extrem de util, pentru ca nu stii niciodata cum se schimba vremea sau cat de racoroase sunt serile acolo unde te vei afla.

Cardigan + tricou + blugi

Cardigan: 159,90 lei; Tricou: 69,90 lei; Blugi: 217 lei

Body, rochie si jacheta impermeabila

Body-ul este de ceva timp in topul preferintelor multora dintre noi. Iti recomand acest model din catifea prevazut cu snur, pentru ca il poti purta atat ziua la plimbare, cat si seara la un restaurant.

Daca vrei musai sa porti si o rochie in vacanta, alege clasica little black dress, mulata, midi si cu maneci trei sferturi. Ca si in cazul body-ului, se poate purta atat pe timp de zi, cat si seara, atat cu tenisi, cat si cu pantofi eleganti.

Cea mai buna alegere in ceea ce priveste jacheta, este, parerea mea, modelul impermeabil. Vremea este capricioasa in general, asa ca jacheta impermeabila o sa te faca sa iubesti ploaia si sa te bucuri cum se cuvine de escapada.

Citește și:

Body + rochie midi + jacheta impermeabila

Body: 71,99 lei; Rochie: 144,99 lei; Jacheta: 275,99 lei;

Acum ca bagajul este facut, poate ar trebui sa arunci o privire si peste ofertele de city break in Europa!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.