Setari Cookie-uri

Top 3 idoli teen care au invins anorexia

Societatea consumatoare promoveaza anumite standarde estetice ce greu pot fi atinse de femeile de rand. Si mai trist este insa ca media manipuleaza generatiile in formare, bombardanu-le cu acestea imagini si formandu-le in subconstient credinta ca doar asa poti avea succes sau doar asa poti fi considerata frumoasa. Acest look este promovat intens dar mai ales haotic, neoferindu-se din varii motive si modurile sanatoase, sigure prin care se poate ajunge la aceste dimensiuni.

Societatea consumatoare promoveaza anumite standarde estetice ce greu pot fi atinse de femeile de rand. Mai trist este insa ca media manipuleaza generatiile in formare, bombardandu-le pe acestea cu imagini si formandu-le in subconstient credinta ca doar asa poti avea succes sau doar asa poti fi considerata frumoasa. Acest look este promovat intens dar mai ales haotic. Din pacate, nu se ofera (din varii motive) si modurile sanatoase si sigure prin care se poate ajunge la aceste dimensiuni.

Mai mult de atat, publicul nu realizeaza anumite artificii realizate atat in privinta decorului, a luminilor, a unghiului din care este facuta o fotografie dar mai ales in privinta prelucrarii ulterioare a imaginii.

In acest conditii si cu aceasta presiune venita atat din partea media cat si din partea anturajului, de asemenea manipulat, multe adolescente cedeaza si dobandesc anumite tulburari de alimentatie, deosebit de daunatoare sanatatii. In final isi pun viata in pericol. Printre aceste adolescente se gasesc si vedete, care de multe ori sunt idoli ai tinerilor din ziua de azi. Acestea au reusit in final sa invinga anorexia si au decis sa-si spuna povestea publicului, pentru a trage un semnal de alarma:

1. Anahi

Acest copil-minune al Mexicului si-a inceput cariera la 2 ani. Frumoasa blonda din RBD s-a facut remarcata in jurul lumii atat datorita talentului sau actoricesc, cat si vocii sale si a melodiilor catchy. Actrita recunoaste ca s-a imbolnavit de anorexie la varsta de 15 ani cand bunica sa a decedat. Aceasta a fost deosebit de importanta pentru tanara vedeta, care o privea ca pe o mama.

Anahi a trecut initial prin faza de negare a bolii, spunand ca poate controla cand anume sa manance. Starea ei insa s-a agravat in timpul filmarilor la telenovela „Primer Amor...A mil por hora” unde a fost la un pas de moarte, ajungand sa cantareasca 37 de kg la 1,63m.

Si-a recunoscut problema si a decis sa lupte contra bolii sale, iar ajutata de psihologi si avand parintii alaturi a reusit s-o invinga.



2. Mary- Kate Olsen
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.