Setari Cookie-uri

Diferenta de varsta in cuplu: Te-ai combinat cu tati?

Intr-o relatie normala, barbatul trebuie sa fie mai in varsta. De ce, nu stiu, dar asa zice toata lumea. Cat de "mai in varsta" nu stie nimeni sa-ti spuna pana cand nu sari calul. Iata mai jos un exemplu sa saritura de capra:

Intr-o relatie normala, barbatul trebuie sa fie mai in varsta. De ce, nu stiu, dar asa zice toata lumea. Cat de "mai in varsta" nu stie nimeni sa-ti spuna pana cand nu sari calul. Iata mai jos un exemplu de saritura de capra intalnit pe forum:

Sunt cu el de 2 luni aproximativ... are 41 de ani si un copil de 19 ani... eu am 20... credeti ca e ok ceea ce fac? Dar ma satisface din toate punctele de vedere...desi toate lumea imi zice ca e prea bandit pentru mineee...ce parere aveti???

Ce parere sa avem? E clar ca un asemenea barbat stie lucruri pe care un nataflet de varsta apropiata nu a apucat sa le invete. Dar la fel de bine iti putem insirui si alte cateva dezavantaje. Priveste insa partea plina a paharului: te poti combina cu fiul sau.

Si daca tot veni vorba, ce se intampla intr-o relatie cand femeia este mai in varsta? Ajungem iar la acea discutie despre discriminarea sexuala: un barbat care are o relatie cu o femeie mai tanara este fie bogat, fie foarte potent, fie are o iubita pitipoanca. Iar o femeie care are un iubit mai tanar trebuie sa treaca printr-un soi de criza de personalitate care o face cam... plecata pe aratura.

Via forum: Cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am trait-o a fost cu el , a durat 2 ani jumatate, poate mai dura dar eu nu am acceptat diferenta de varsta, era mai mic cu peste 10 ani, au trecut 4 luni de cand ne-am despartit si cum plang. dragostea invinge totul, dar nu legile firii.

Sunt normale relatiile in care diferenta de varsta ajunge sa se numere in zeci de ani? V-ati putea indragosti de un barbat mai in varsta? Dar de unul mullttt mai tanar? Si ce parere aveti despre cele care o fac?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.