Setari Cookie-uri

L-am lasat. Il vreau inapoi!

Aceasta poveste este pentru noi toate care suspinam dupa EL, care speram intr-o minune si care visam la ziua cand el se va intoare, schimbat, in bratele noastre. Se spune ca iti poti depasi teama de apa numai aruncandu-te in adancuri. Eu am descoperit ca ma pot vindeca in felul acesta de o iubire care ma imbolnavea.

Aceasta poveste este pentru noi toate care suspinam dupa EL, care speram intr-o minune si care visam la ziua cand el se va intoarce, schimbat, in bratele noastre. Se spune ca iti poti depasi teama de apa numai aruncandu-te in adancuri. Eu am descoperit ca ma pot vindeca in felul acesta de o iubire care ma imbolnavea.

L-am iubit...M-a tradat...L-am lasat fara s ma uit in urma. Am trecut cu bine peste noptile nedormite si gandurile negre. Peste zilele in care plangeam ca l-am alungat din viata mea sub impulsul orgoliului meu de femeie ranita. Cand imi juram ca il vreau 100% pentru mine sau deloc.

Privita din afara, viata mea pare fericita....sunt inconjurata de prieteni, la job merge mai bine ca niciodata, mi-am planificat un super concediu si nu mai ramane decat sa gasesc costumul de baie potrivit, cu cateva numere mai mic ca anul trecut, care sa imi complimenteze noua silueta.

Nu duc lipsa de atentie si invitatii din partea barbatilor. Am o placere sadica in a ma simti dorita si a nu acord niciodata o a treia intalnire. Va aparea si un nou prieten... nu ma grabesc... simt ca am tot timpul din lume. Doar fantezii cu noi doi de odinioara ma mai bantuie... si imi tresare inima cand aud o melodie ce imi aminteste de el . Atat. In rest mor in interior in fiecare zi cate putin.

Si suna telefonul.. nu i-am mai auzit vocea de luni de zile.... este el, cel pe care il iubesc si il urasc, pe care l-am uitat... pe care.... of Doamne!... Ma tin tare. Raspund, bine dispusa, calda... cu o indiferenta pe care numai el ar sesiza-o. “Eu sunt bine... Si la birou e ok... Tu ce faci?... Aaa... Frumos. Imi face placere sa vin la ziua ta ... multumesc de invitatie... Asa.... ok la 21 voi fii acolo... Si eu vreau sa te vad... nu ne-am mai auzit de mult. Te pup . Pa”

In definitiv suntem adulti... ar fi fost stupid sa refuz sa vin la ziua lui. Ar fi insemnat ca inca ma mai doare. A trecut destul oricum..

Ziua lui... Totul in regula... i-am ales un cadou frumos care cu siguranta ii va placea, doar il cunosc atat de bine. Stiu ca are acum pe cineva... Cica nimic serios. Doar mi-a spus. Ce daca, si eu am un inceput de relatie, chiar daca nu e... nimic serios... Mainile imi transpira pe volan... Am ajuns. Cobor din masina. Picioarele parca nu ma asculta. Tremur. Eu nu sunt asa! Ce mi se intampla?!...Ma adun. Il vad....il pup...il felicit... Vorbim nimicuri. Ea inca nu a ajuns ...orele trec...dansam...facem poze. Din ce in ce mai aproape. Felul in care imi vorbeste... in care ma atinge, felul in care il privesc. Mi-am jurat ca nu voi ceda.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.