Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase povesti de iubire din lumea vedetelor

Din cand in cand avem nevoie de povesti adevarate de iubire care sa ne readuca increderea in forta iubirii ce pare a fi depasita astazi de alte “forte” care au mai putina legatura cu latura noastra afectiva

Din cand in cand avem nevoie de povesti adevarate de iubire care sa ne readuca increderea in forta iubirii ce pare a fi depasita astazi de alte “forte” care au mai putina legatura cu latura noastra afectiva si totusi ne influenteaza puternic existenta si evident si relatia sentimentala. Iubirea este insa o forta ce poate “lovi” oricand si in oricine, chiar si la varste inaintate si chiar si in cei mai sceptici oameni. Oare nu este tocmai acesta farmecul iubirii? Te surprinde si te rascoleste fara sa faca discriminari.


Dragoste fara frontiere

Michael Douglas de exemplu si-a intalnit sufletul pereche dupa 56 de ani de existenta. Ceea ce imi da speranta si imi dovedeste ca nu gresesc daca nu ma grabesc. El a fost casatorit timp de 23 de ani cu Diandra Luker si au si un copil impreuna. Insa in anul 2000 s-au despartit si ceva mai tarziu in acelasi an Michael s-a casatorit cu Catherine Zeta-Jones care este exact cu 25 de ani mai tanara decat el. Vorba lui Banica, spusa intr-un alt context: “Doamne, 25 de ani?”. Se pare insa ca pentru ei diferenta de varsta chiar nu reprezinta o problema.

Michael s-a indragostit de Catherine dupa ce a vazut-o in filmul “Masca lui Zorro” si cum norocosul il cunostea pe Antonio Banderas, l-a rugat pe acesta sa i-o prezinte pe frumoasa actrita. Ce replica a folosit pentru a o cuceri? Asta chiar suna ciudat si daca nu as fi vazut declaratiile amandurora nu as fi crezut. I-a spus pur si simplu: “Vreau sa fiu tatal copiilor tai.” Simplu, la obiect, eficient.

Ca sa vezi cat de simplu gandesc uneori femeile si noi ne complicam cu replici inteligente, insusite prin studii aprofundate pe internet, de genul: “Misto fusta. Pot sa o incerc?” pentru femeia indrazneata care consuma intotdeauna bauturile la bar sau “Esti sigura ca nu ne-am mai intalnit in vieti anterioare?” pentru romanticele care impart semintele cu porumbeii din parc. Si exista replica de forta majora pentru situatiile delicate in care ni se intampla sa ne pierdem controlul: “Nu sunt beat, ci doar m-ai ametit tu.”

Valorile mi-au fost date peste cap. Si ca sa vedeti ca tocmai dorinta lui de a avea copii impreuna a convins-o, actrita declara ca la cateva luni dupa ce s-au intalnit s-a asigurat ca intr-adevar isi doreste copii, ea fiind sceptica avand in vedere ca Michael avea deja un copil cu fosta sotie. Insa el nu a dezamagit-o si i-a confirmat asteptarile. Ea i-a spus numai “Nu pot sa traiesc fara copii” iar el i-a raspun “Si eu asemenea” si asa si-au pecetluit soarta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.