Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase povesti de iubire din lumea vedetelor

Din cand in cand avem nevoie de povesti adevarate de iubire care sa ne readuca increderea in forta iubirii ce pare a fi depasita astazi de alte “forte” care au mai putina legatura cu latura noastra afectiva

Insa cei doi mai au si altceva in comun: data de nastere (25 septembrie) si pasiunea pentru golf. Michael declara pentru Sunday Telegraph: “Cand am cunoscut-o pe Catherine i-am spus ca vreau sa am copii cu ea si in momentul in care am aflat ca suntem nascuti in aceeasi zi- ta dah! Apoi, cand am descoperit ca ii place golful mi-am dat seama ca toate dorintele s-au realizat.” Inca odata nu ma pot abtine sa nu exclam cu naduf: norocosul! Poate am sa incerc si eu replica asta. Dar oare functioneaza si daca nu credem cu adevarat in ea? Macar asa putin, pentru o scurta perioada?

Ei oricum si-au realizat visul de a avea copii impreuna: in ziua de 8 august 2000 s-a nascut Dylan Michael Douglas si pe 20 aprilie 2003 s-a nascut Carys Zeta Douglas. Si la numele copiilor au cautat compatibilitati cu numele lor. Catherine ne dezvaluie si secretul fericirii lor: “ Pur si simplu suntem amabili unul cu celalat si ne simtim bine impreuna.” Ce simple par a fi lucrurile pentru unii oameni!

Timidul si femeia

Ce se intampla insa cand barbatul este mult prea timid? Mai are el sanse sa o cucereasca pe femeia pe care o doreste? Se pare ca si barbatii timizi au farmecul lor aparte pentru anumite femei. Zinedine Zidane este un astfel de exemplu. Poate ca l-a ajutat si statutul de fotbalist care se pare ca este un atu in ochii multor femei. Insa cand a intalnit-o pe sotia lui inca nu era marele Zizou, castigatorul Balonului de Aur. Era abia la inceput, un tanar de 18 ani care juca la echipa franceza AS Cannes. Conform lui Francois-Xavier Gauroy, Zizou si sotia lui Veronique se intalnisera de nenumarate ori pe culoarul caminului sportiv din Provence, insa se pare ca la varsta aceea lui Zizou ii venea mai usor sa “comunice” cu balonul decat cu femeile: de cate ori o vedea el isi pleca sfios ochii.

Salvarea a venit din partea femeii. A fost suficient sa ii sopteasca un simplu : “Buna ziua” si calea a fost deschisa. A doua zi el a indraznit chiar sa-i raspunda, apoi timid s-au inchegat niste discutii si in prezent cei doi au patru copii: Enzo, Luca, Theo si Elyaz. Povestea lor a sunat ca o lectie de bune maniere: daca tot te-am salutat, ai bunul simt sa imi raspunzi. Nu-i nimic daca o faci a doua zi. Si daca tot imi raspunzi, ai putea foarte bine sa ma iei si de sotie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.