Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase povesti de iubire din lumea vedetelor

Din cand in cand avem nevoie de povesti adevarate de iubire care sa ne readuca increderea in forta iubirii ce pare a fi depasita astazi de alte “forte” care au mai putina legatura cu latura noastra afectiva

Cam asa se intampla si cu femeile care asteapta sa fie sunate imediat, intelegeti. Pentru barbatii timizi e dificil sa raspunda in aceeasi zi la salut, pentru o discutie privata au nevoie de cateva zile de pregatiri temeinice. Mai ales daca lucrurile s-au cam incins, pentru ca si femeile au evoluat de la o lectie de bune maniere la lectii aprofundate ca leac pentru timiditate. Poate am sa incerc si eu fardul pentru obraz... desi suna a disperare, adevarul este ca oricarui barbat ii face placere sa primeasca o lectie buna.

Compatibilitate prin mirosuri

Se pare ca pasiunile comune reprezinta cheia reusitei unei relatii. Charlize Theron si Stuart Townsend au descoperit si ei asta in momentul in care si-au dat seama ca amandoi apreciaza mancarea buna si mirosul natural al picioarelor: “Amandoi iubim simplitatea si picioarele murdare, mancarea buna si o portie sanatoasa de ras.”

Imi amintesc ca am vazut si eu un documentar in care se spunea ca mirosul natural sta la baza atractiei dintre doi oameni. Probabil ca acest aspect a stat si la baza basmului “Cenusareasa”, pentru ca in fond intregul basm se bazeaza pe descoperirea posesoarei unui pantof. Cat rafinament iti trebuie ca sa constientizezi aspectele de finete! Multumesc! Dar adevarul este ca declaratia celor doi iubiti de mai sus mi-a sprijinit demersul intelectual si conexiunile de profunzime.

Stuart a fost atras insa si de obrajii actritei. El declara: “La un moment dat am tras-o de obraji, pentru ca sunt atat de frumosi.” Are si parul frumos, ce oare l-a impiedicat? Ce i-a placut ei la el? Conform declaratiilor pe care le-a facut pentru publicatia People, se pare ca faptul ca nu se ia in serios: “Nu se ia chiar atat de tare in serios si asta este o calitate rara la barbati.”

Pai daca noi nu ne luam in serios, cum ar putea altii sa o faca? Ah, da, am inteles: o doza de autoironie si descoperirea propriei zadarnicii in raport cu Universul sunt insemne ale maturitatii unui barbat. Se prea poate, dar cum sa le ceri asta consumatorilor de fonduri parintesti, care conduc cu atat de mult talent Mertzane si fac dovada temperamentului lor artistic langa bara de striptease unde apreciaza inspiratia muzelor feminine alaturi de o bautura revelatoare si inofensiva pentru fiola spaguita?

Va doresc pur si simplu iubirea!

Un articol de: Dan Mihai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.