Setari Cookie-uri

5 Reguli de baza pentru 'blind date'

'Blind date-urile', intalnirile oarbe daca ar fi sa traducem mot-a-mot, reprezinta o experienta putin mai noua pe piata romaneasca. Un blid date presupune o intalnire cu o persoana pe care nu ai cunoscut-o anterior (fata in fata). Aceste intalniri se pot stabili prin intermediul unei cunostinte comune, insa de cele mai multe ori sunt rezultatul numeroaselor camera de chat de pe internet.

“Blind date”-urile, intalnirile oarbe daca ar fi sa traducem mot-a-mot, reprezinta o experienta putin mai noua pe piata romaneasca. Un blind date presupune o intalnire cu o persoana pe care nu ai cunoscut-o anterior (fata in fata). Aceste intalniri se pot stabili prin intermediul unei cunostinte comune, insa de cele mai multe ori sunt rezultatul numeroaselor camere de chat de pe internet.

Prinse ore intregi in spatele birourilor, e din ce in ce mai greu sa cunoastem oameni noi; in conditiile acestea internetul devine uneori singura (sau cea mai mare) sursa de socializare. Acesta reprezinta uneori singura speranta pentru a-l intalni pe Fat Frumos mult visat.

Insa acest nou mod de a cunoaste oameni prezinta riscurile sale principalul risc fiind usurinta cu care oamenii pot minti, mai ales pe internet. Cu gandul la asta ti-am pregatit cateva reguli de baza pe care sa le ai in vedere atunci cand vei planifica o intalnire cu un necunoscut.

1. Intalniti-va intr-un spatiu public.

Nu conteaza cat de mult ati discutat pe internet, cat de apropiata te simti de aceasta persoana sau ce crezi ca stii despre el. Prima intalnire, indiferent de tipul ei, ar trebui sa se desfasoare intr-un spatiu public, cu multa lume in jur. Asigura-te inainte sa alegi locatia ca stii bine zona.

In primul rand nu vrei sa ii dai unui necunoscut adresa ta; e o chestiune de securitate. Mai apoi, daca descoperi pe parcursul intalnirii ca nu iti place omul din fata ta, va fi mult mai usor sa sa te scuzi si sa pleci.

De asemenea, e bine sa vorbesti cu o prietena si sa ii spui de intalnire. Din motive de securitate, informeaz-o in legatura cu tot ce stii despre persoana cu care te intalnesti. Poate ca suna un pic paranoic insa e mai bine sa fii in siguranta decat sa regreti mai tarziu.

2. Nu uita telefonul acasa.

Inainte de a pleca de acasa pune-ti telefonul in geanta. Vorbeste cu o prietena, dezvaluie-i planurile tale si roag-o sa te sune 15-20 de minute dupa ora la care ati planificat sa va intalniti. Daca iti dai seama ca nu vrei sa continui cu intalnirea sau ca lucrurile nu stau asa cum credeai, atunci vei avea o scuza buna sa pleci dupa ce ai primit un “telefon important”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.