Setari Cookie-uri

5 Reguli de baza pentru 'blind date'

'Blind date-urile', intalnirile oarbe daca ar fi sa traducem mot-a-mot, reprezinta o experienta putin mai noua pe piata romaneasca. Un blid date presupune o intalnire cu o persoana pe care nu ai cunoscut-o anterior (fata in fata). Aceste intalniri se pot stabili prin intermediul unei cunostinte comune, insa de cele mai multe ori sunt rezultatul numeroaselor camera de chat de pe internet.

3. Nu iti face sperante foarte mari.

Statisticile arata ca majoritatea oamenilor mint in discutiile de pe internet cu necunoscuti. In cel mai bun caz cosmetizeaza putin adevarul, in cel mai rau caz se reinventeaza complet. Nu iti fa sperante ca persoana cu care te intalnesti trebuie sa fie barbatul viselor tale deoarece e posibil sa fii dezamagita. In cazul acesta nu vei reusi sa il asculti si sa il descoperi pe barbatul din fata ta. Te sfatuim, mai degraba sa speri la o seara placuta alaturi de o companie agreabila.

4. Pregateste-te mental pentru intalnire.

Stim cu totii cat de obositoare si stresante sunt primele intalniri. Cu totii vrem sa facem o impresie buna si de aceea, de cele mai multe ori, ne cenzuram comportamentul si ne purtam asa cum am vrea sa parem in ochii celui din fata. Aceasta presiune psihica risca sa distruga intalnirea.

In ciuda stresului si a temerilor, experienta de a cunoaste oameni noi este una pozitiva. Chiar daca nu iti va placea companionul tau, vei invata ceva din aceasta experienta. Nu e obligatoriu sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti; vei castiga si daca vei reusi sa iti faci un nou prieten si toata lumea stie ca niciodata nu poti avea prea multi prieteni.

5. Simte-te bine.

Relaxeaza-te, da-ti voie sa razi si simte-te bine in pielea ta! Vrei ca barbatul din fata ta sa vada o femeie ce are incredere in sine. La urma urmei nimeni nu e perfect. Ignora teama de ati dezvalui adevarata personalitate. Gandeste-te in felul urmator: daca nu te place asa cum esti oricum nu e potrivit pentru tine.



Un articol de Ioana I


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.