Setari Cookie-uri

Mic ghid pentru ghicit in cafea

Desi unii oameni neaga, foarte putini sunt cei care nu si-au dorit niciodata sa cunoasca ceea ce le rezerva viitorul. Drept marturie stau diferitele practici aparute inca din cele mai vechi timpuri destinate acestui scop.

- jumatatea din partea opusa toartei prezice evenimente din afara casei, de la locul de munca, de la scoala sau care tin de viata profesonala si sociala.

- fundul cescutei ofera simboluri referitoare la starea sufleteasca, sentimente sau tensiuni interne.

Cei specializati in acest domeniu sustin ca, in afara de zona din preajma toartei, toate semnele ce apar in restul cestii se refera nu numai la persoana care a consumat cafeaua ci si la apropiatii acesteia, atat rude de sange cat si prieteni sau rude prin legamant, de care sunt foarte atasate.

Observatii generale

Exista cateva amanunte carora trebuie sa li se acorde atentie in mod deosebit, si cateva simboluri care se regasesc mai des:

1. Este semn rau daca fundul cestii de cafea este negru, aceasta insemnand fie ca persoana in cauza este foarte suparata, fie ca va avea parte in curand de o mare suparare.

2. Daca se formeaza raze de soare sau morisca pe fundul cestii, inseamna ca persoana careia i se ghiceste este intr-o stare de spirit buna si va avea o mare bucurie.

3. Este un semn bun daca pe fundul cestii se formeaza rotocoale mici, chiar si negre, acestea simbolizand de asemenea o mare bucurie sau reusita.

4. Daca zatul este inghesuit pe fundul cestii este de rau, mai ales in plan sufletesc.

5. Unul sau mai multe inele albicioase pe fundul cestii prevestesc o mare schimbare in viata, cel mai probabil in bine. Un inel mic pe fundul cestii prevesteste o impacare sau o logodna; inelul rupt in doua prevesteste o despartire.

6. Raza de soare inconjurata de nori negri simbolizeaza starea sufleteasca pe cale sa se schimbe, cel mai probabil din bine in rau.

7. Semnul in forma de pasare de pe fundul cestii simbolizeaza o veste, si isi schimba conotatia in functie de culoare: are conotatie pozitiva daca este alba si negativa daca este neagra. Totusi si pasarea alba poate sa semnifice o veste rea daca se afla langa un nor sau langa rotocoale negre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.