Setari Cookie-uri

Mic ghid pentru ghicit in cafea

Desi unii oameni neaga, foarte putini sunt cei care nu si-au dorit niciodata sa cunoasca ceea ce le rezerva viitorul. Drept marturie stau diferitele practici aparute inca din cele mai vechi timpuri destinate acestui scop.

8. Crucea: daca este una singura, prevesteste o posibila moarte in familie; doua cruci se refera la firea blajina si darnica a celui caruia i se ghiceste si daca sunt mai multe cruci, inseamna ca va paste un ghinion; crucea intr-un triunghi simbolizeaza viata lunga iar cea intr-un patrat se refera la o posibila moarte timpurie, intr-un accident.

9. Literele vazute in zatul de cafea, indiferent ca sunt pe farfurie sau in ceasca, semnifica de obicei inceputul unor nume; daca apar mai multe litere la un loc, se presupune un castig material; literele in fundul cestii de cafea se refera la faptul ca persoane al caror nume incepe cu litera respectiva isi doresc sa te vada.

10. Luna- ca astru al iubirii, simbolizeaza implinirile sufletesti, sentimentale, care sunt de asteptat in perioada imediat urmatoare.

Savurati in liniste si sa aveti pofta la cafea!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.