Setari Cookie-uri

Top 5 'barbati rai'

Fiecare generatie de celebritati are cateva nume si cateva fete capabila sa rupa inima publicului feminin. Si cum faima te duce departe multi nu se pot abtine sa nu se foloseasca de ea pentru a aduce in pat cat mai multe femei. Practica nu e una noua Casanova fiind probabil unul dintre cei mai cunoscuti afemeiati din istoria lumii. Insa barbatii ce urmeaza fac pe tot posibilul sa ii atinga recordul.

3. Colin Farrell

Cu cat inaintam in top lungimea listei cu numele femeilor seduse de Don Juanii de la Hollywood devine mai mare. Actorul irlandez Colin Farrell se poate lauda cu cateva cuceriri notabile, cu doi copii din relatii diferite si cu 14 secunde de inregistrare in ipostaze mai mult decat necorespunzatoare care au facut inconjurul lumii. Daca mai adaugam si dependenta de droguri si alcool pe care actorul a recunoscut-o, e lesne de inteles de unde vine renumele de baiat rau.

In agenda lui se inscriu nume precum Britney Spears, Lindsay Lohan, Demi Moore, Paris Hilton, ba chiar exista zvonuri ca ar fi avut o aventura si cu Angelina Jolie inainte ca aceasta sa se casatoreasca cu Brad Pitt. A fost casatorit pentru patru luni cu actrita Amelia Warner, are un copil cu actrita poloneza Alicja Bachleda-Curus si unul cu fotomodelul Kim Bordenave. Cat despre faimoasa ‘sex tape’, aceasta reprezinta o inregistrare privata facuta in 2003 in care Colin Farrell apare impreuna cu prietena lui de atunci, iepurasul Playboy Nicole Narain.

2. Charlie Sheen

Craiul din Two and a Half Men nu se dezminte nici in viata de zi cu zi. Charlie Sheen, pe numele real Carlos Irwin Estevez (fratele lui Emilio Estevez), il transpune cu succes pe Charlie Harper in viata de zi cu zi. Scandaluri referitor la aventurile acestuia, la dependenta de droguri si alcool, ba chiar si la episoade de violenta domestica fac din el unul dintre cei mai mari afemeiati din randurile vedetelor. Se zvoneste ca ar fi fost cu aproximativ 5 000 de femei desi probabil ca cifra este totusi exgerata. Oricum renumele lui i-a adus locul doi pe lista celor “10 legende sexy in viata” realizata de revista Maxim, dupa Umberto Billo, obscurul portar al unui hotel din Venetia prin patul caruia au trecut 8 000 de femei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.