Setari Cookie-uri

Costume de baie pentru forma corpului tau

Durdulii, fara sani dar cu solduri voluptoase, cu putina burtica dar cu un piept generos, baietoase si cu picioare lungi: exista cate un costum de baie pentru fiecare dintre voi. Oricum, cautarea costumului de baie care sa iti redeseneze silueta este o batalie pe care o reiei in fiecare vara. Iti pui aceleasi intrebari: slipul sa fie decupat sau ca un pantalon scurt? Sutienul prins dupa ceafa sau cu cupe pre-modelate? Cu sau fara push-up? Intreg, bikini sau tankini? Indraznesc un imprimeu sau aleg tot negru? M-am gandit sa va lamuresc cateva dintre intrebari.

Silueta triunghi corespunde descrierii “sani mici, talie marcata, bazin lat”, ceea ce inseamna ca respectivul costum de baie va trebui sa iti re-echilibreze volumul jumatatii inferioare a corpului. In versiunea costumului din doua piese, cauta unul cu un decolteu in V, de preferat un sutien cu cupe triunghiulare. Ti se potrivesc, de asemenea, cele a caror sutien au pernite inserate in cupe si se innoada la ceafa. Pentru partea de jos a costumului alege o croiala clasica, tip chilot. Orice slip similar unui pantalon scurt iti va lati bazinul si mai mult si va crea impresia unor picioare scurte. Daca preferi costumele de baie intregi, orienteaza-te catre unul cu slipul rascroit, iar in partea de sus cu un decolteu adanc. Poti incerca si un costum intreg din doua culori: cea mai deschisa sau imprimata pentru zona bustului; cea inchisa sau uni peste abdomen si zona bazinului.
Costum de baie intreg Redoute Creation: 144,49 lei; costum de baie 1 piesa Redoute Creation: 144,49 lei; costum de baie din 2 piese Redoute Creation: 134,99 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.