Setari Cookie-uri

Costume de baie pentru forma corpului tau

Durdulii, fara sani dar cu solduri voluptoase, cu putina burtica dar cu un piept generos, baietoase si cu picioare lungi: exista cate un costum de baie pentru fiecare dintre voi. Oricum, cautarea costumului de baie care sa iti redeseneze silueta este o batalie pe care o reiei in fiecare vara. Iti pui aceleasi intrebari: slipul sa fie decupat sau ca un pantalon scurt? Sutienul prins dupa ceafa sau cu cupe pre-modelate? Cu sau fara push-up? Intreg, bikini sau tankini? Indraznesc un imprimeu sau aleg tot negru? M-am gandit sa va lamuresc cateva dintre intrebari.

Silueta clepsidra este usor de recunoscut: are sanii destul de plini, o talie de viespe si solduri foarte feminine. Desi pare bine proportionata, in costumul de baie nepotrivit va parea scunda si rotofeie. De aceea, costumele perfecte pentru acest tip de conformatie vor trebui sa ii sublinieze formele naturale. In versiunea bikini, sutienul poate avea cupe triunghiulare sau clasice, dar intotdeauna cu bretele putin mai late sau innodate dupa gat (pentru a sustine sanii). Slipul poate fi rascroit pe lateral pentru a sublinia frumusetea picioarelor, eventual cu sireturi laterale, dar la fel de bine se potrivesc si slipii tip pantalon scurt, intr-o culoare uni. Daca te simti mai in siguranta intr-un costum intreg, cauta unul a carui sutien imita pe cele cu cupe triunghiulare, dar poti purta si unul similar celor pentru inotatoarele profesioniste (slip cu rascroiala inalta, decolteu rotund sau in V, decolteu foarte adanc in spate, bretele subtiri).
Costum din 2 piese Redoute Creation: 186,15 lei; costum de baie Autre: 169,99 lei; costum de baie intreg Redoute Creation: 254,15 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.