Setari Cookie-uri

(P)De ce peste 50% din femeile din Occident au ales epilarea definitiva cu IPL?

Cine nu s-a saturat de iritatia, foliculita si firele crescute aiurea de dupa epilat! In urma utilizarii metodelor clasice de epilat: ceara, aparatul, lama si crema, intampinam aceleasi si aceleasi probleme.

Cine nu s-a saturat de iritatia, foliculita si firele crescute aiurea dupa epilat! In urma utilizarii metodelor clasice de epilat: ceara, aparatul, lama si crema, intampinam aceleasi si aceleasi probleme.

Ei bine, toate acestea au devenit acum doar o simpla amintire deoarece exista o noua metoda: epilarea definitiva cu lumina intens pulsata. IPL (intense pulsed light) este una dintre cele mai promitatoare tehnologii in estetica medicala si metoda ideala de a scapa de nedoritele fire de par. Dovada este faptul ca peste 50% din femeile din Occident opteaza pentru epilarea definitiva, din dorinta de a scapa pentru totdeauna de trauma epilatului clasic si pentru a economisi timp, energie si bani.

Lumina intens pulsata nu trebuie confundata cu laserul; epilarea se realizeaza prin distrugerea radacinii firului de par cu ajutorul caldurii care se degaja atunci cand lumina interactioneaza cu pigmentul din firul de par. Sedintele de epilare se repeta la un interval de timp care este variabil de la o persoana la alta si care depinde de zona tratata. In general, acest interval nu depaseste 6 saptamani.

Sunt necesare in medie 6 sedinte astfel incat durata intregului tratament se intinde pe o perioada de mai multe luni. Este foarte important de amintit ca una dintre cele mai importante caracteristici care vin in sustinerea tehnologiei IPL este siguranta acesteia, avand aprobarea FDA pentru epilarea definitiva (FDA sau Food and Drug Administration este o agentie din cadrul Departamentului de Sanatate al SUA care este responsabila de protejarea sanatatii publice).

Exista numeroase avantaje, care vin ca argumente in plus pentru epilarea definitiva in defavoarea metodelor clasice. In primul rand nu doare!!! Ganditi-va la durerea din timpul epilatului cu ceara sau cu aparatul. Apoi, pielea este foarte usor iritata sau deloc; practic, sedinta se poate realiza in pauza de pranz, dupa care te poti intoarce linistita la lucru, chiar daca zona tratata este fata. In urma epilatului cu ceara, dupa ceva timp, pot sa apara vase sparte sau dilatate; acest lucru nu se intampla in urma epilarii cu lumina intens pulsata, ba chiar pielea va capata un aspect mult mai placut la vedere si la atingere. Avantajul cel mai important: majoritatea firelor sunt distruse defintitv!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.