ce fel de ceai verde?

Comentarii pe articolul "Un ten frumos cu ceai verde"

bulgaru_pl
Trimis de bulgaru_pl la 16 Noiembrie 2007, ora 12:04
Eu am o intrebare pertinenta, zic eu! Cel putin din ceea ce stiu, ceaiul verde care se comercializeaza pe piata noastra nu este in forma pura,ci combinata cu alte mirodenii ori plante.
Bun! In aceste conditii, poate sa-mi spuna cineva ce fel de ceai verde sa folosesc? In ceea ce ma priveste, folosesc ceaiul verde de la firma Lipton. E bun?
Va multumesc de intentie.
 
rely_cuminte
Trimis de rely_cuminte la 16 Noiembrie 2007, ora 21:11
pe fiecare cutie de ceai scrie .....ce conntine exista la metro un anume ceai verde foarte ieftin si foarte bun se cheama simplu "ceai verde "e super pur nu prea placut la gust dar..... {cred ca se stie ca e preferabilsal bei ne indulcit pa
 
chroma
Trimis de chroma la 16 Noiembrie 2007, ora 23:48
consum de 2 ani ceai verde cu vanilie si lamaie de la fares..1 pliculet pe zi, mai exact seara.dimineata-cafea...tot ce pot spune e ca reduce din pofta de mancare si regleaza tranzitul intestinal..ma rog, asta face pt mine, depinde de organism...o perioada renuntasem la el, si s-a cam cunoscut la kilograme...in fine,nu mi se pare un ceai miraculos, nici macar nu e grozav la gust, noroc cu aditivi de genul vaniliei si lamaii...**scuze de exprimarea sacadata,sunt tare obosita si plictisita**
 
bgdnsilvia@yahoo.com
Trimis de bgdnsilvia@yahoo.com la 20 Noiembrie 2007, ora 17:42
pot sa spun k am slabit cu acest ceai si pe langa asta te simti si bine dupa ce il bei ,decat cafea mai bine ceaiul verde se bea el fara zahar dar induram ptr sanatate.
 
Trimis de la 21 Noiembrie 2007, ora 07:57
Eu beau ceai verde de aproximativ un an, cate 2-3 canute pe zi, in fiecare zi la serviciu, in loc de cafea. (Cafea beau uneori acasa dimineata inainte de a pleca la serviciu, dar nu zilnic). Initial am inceput sa beau ceaiul verde cu miere, insa treptat si relativ repede m-am obisnuit sa-l beau simplu, fara nici un adaos. Acum sunt dependenta! :) (in sensul bun al cuvantului). Imi place foarte mult gustul si nu mai pot lucra fara el. Nu am vazut nici o modificare in corp datorita lui, dar sper sa aiba efecte benefice asupra sanatatii pe termen lung (cel putin asa se spune). Din cate stiu eu, cu cat ceaiul verde e mai de calitate, cu atat are un gust de "sapun de rufe" mai pronuntat (nu stiu cum sa descriu altfel acest gust). Ceaiul verde Lipton nu l-am incercat, insa din cate stiu eu Lipton nu face ceaiuri prea bune (in ciuda faptului ca e firma international cunoscuta). In alegerea ceaiului verde eu ma ghidez cel mai bine dupa aroma de "sapun de rufe" si, bineinteles, dupa cat de natural arata/miroase in rest.
 
hella_vivi
Trimis de hella_vivi la 31 August 2010, ora 13:57
Ceaiul verde de la Lipton e bun la gust si doar atat, cel mai indicat este ceaiul verde din plafar( acela frunzulite) e cel mai sanatos.Eu beau de aproximativ de 1 an si chiar da rezultate,ajuta la cresterea sistemul imunitar,scade pofta de mancare,si face si tenul frumos,eu il beau deindulcit,deja mi-am facut un obicei in fiecare dimineata, ma face sa ma simt bine pe tot parcursul zilei.