ce trebuie sa faci cand te indragostesti de un baiat pe care nu te place ???

Comentarii pe articolul "Quiz: Te vei indragosti la vara?"

kudika032093
Trimis de kudika032093 la 31 Mai 2009, ora 11:53
1.trebuie sa incerci sa intelegi ca daca el nu te place,asta e!! nu-l poti obliga sa te placa
2.daca el nu te place din cauza unei liste pe care el si-a scris-o sa-si descrie fata visurilor lui (adica trebuie sa fie mai mica decta mine cu un an sau doi (maxim), trebuie sa fie blonda,etc) atunci trebuie sa mergi la el si s-ai spui ca dragostea nu este o lista de obligatii, ci este libertatea pe care si-o doreste fiecare fata.
3.(ar trebui) sa mergi la el si sa-li intrebi daca ati putea fi doar prieteni.
4.daca te-a ranit grav ar trebui sa-l ignori toata viata,
5.daca te-a ranit grav,sa nu-i mai dai nici o sansa mica daca isi da seama de greseala lui.
sunt multe lucruri care le poti sa le faci cand baiatul pe care il placi,nu te placi!! sper ca sunteti de acord cu mine!!

 
Ana_liza
Trimis de Ana_liza la 01 Iunie 2009, ora 16:37
Sa-ti recunosti greseala stupida, sa faci un dus rece ca sa-ti treaca fierbinteala, sa-ti cultivi puterea de seductie si sa le acorzi atentie NUMAI baietilor care se arata interesati de tine inaintea ta. Numai ei te pot face fericita. Succes!
 
special_alinutza_17
Trimis de special_alinutza_17 la 09 Iunie 2009, ora 19:30
Sunt de acord cu Ana Liza. Ei sunt singurii care pierd. Daca un baiat nu te place inseamna ca nu e demn de tine.
 
hannahmontana_lover
Trimis de hannahmontana_lover la 10 Iunie 2009, ora 10:20
aveti drepetate fetelor (ANA LIZA-special alinutza 17) este pierderea lor!! si daca isi dau seama prea tarziu,asta este!! ei sunt singurii care pierd!!!
 
kudika047732
Trimis de kudika047732 la 03 Iulie 2009, ora 00:40
Sau...dc chiar iti place asa mult ai putea sa-l faci sa vada ce pierde..si nu ma refer la chestii de genul "ma pun pe tava" fiecare femeie are in sange eleganta de a da peste cap un baiat,abilitatile feminine mostenite... d ece sa nu-l faci sa se indragosteasca de tine dc crezi k poti...o arta a femeilor de a ingenunchia barbatii... dar toate depind si de motivele pentru care nu te place...dc nu aveti absolut nimic in comun,o cu totul alta perceptie asupra vietii si u te indragostesti doar de fizic mi se pare aberant sa spui k te-ai indragostit.. eu numesc a ma indragosti atunci cand nu e vb doar de atractie fizica ci si pe alte domenii as putea spune.. lucruri marunte care te atrag la persoana respectiva, magia de a descoperi ceva nou si placut tie de fiecare data... dej aintru in alt domeniu
 
ana90
Trimis de ana90 la 14 Februarie 2010, ora 12:06
aveti dreptate.daca intr adevar pretuiesc ceva o sa si dea seama de greseala lor in final,dar va fi prea tarziu.daca el este''alesul''totul se va rezolva de la sine dar daca nu mergem mai departe.cand vom gasi un baieti care sa nu fie ca ceilalti''grosolani''vom face diferenta si vom rade amintindu ne de acele vremuri cand plangeam dupa un baiat care nu ne place.ei nu merita sa plangem dupa ei,nu?