Info
x
|
Shhh 1010 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:04
Raporteaza abuz de limbaj
va rog care stie sa-mi dea si mie un site cu haine de calitate pt copii dar nu cu preturi exagerate. am vazut mai inainte un costum din 2 piese pt 0-3 luni la 5 milioane si mi se pare parca penibil. daca aveti ideea de un site de unde pot achizitiona online haine si incaltaminte noua pt copilasul meu de 2 anisori va rog sa-mi dati de stire!!multumesc!!!!!
Casatoria e cauza principala a divortului.
|
|
drutza1799 1 mesaj Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 11:36
buna, un site f dragut pentru hainute de copii cu preturi accepatbile este www.copilas.ro In plus, exista foarte multa seriozitate in primirea si expediarea comenzilor |
|
hainutecopiimici 1 mesaj Membru din: 1/02/2010 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:27
salut, am hainute noi 0-3 ani de firma, calitate foarte buna, preturile sunt accesibile contacteaza-ma la hainutecopiimici@yahoo.com pot veni la domiciuliul clientului pentru a-si alege marfa succes la cumparaturi |
|
DRAGOBETE 11 mesaje Membru din: 25/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 09:11
HEI, BUNA DIMINEATA TUTUROR ! INTREBAI DE SITE-URI CU HAINUTE PENTRU COPII ? INCLUSIV CELE CU SFATURI PENTRU MAMICI ITI DAU INFORMATII, DAR PENTRU INCEPUT INCEARCA : www.LaRedoute.ro. www.Otto.ro, www.Botosei.ro ....AICI HAINUTELE SUNT ADORABILE ! SI MAI INCEARCA SA-L INTREBI PE "GOOGLE" UNDE GASESTI HAINUTE PENTRU COPII ... SIGUR ITI VA RASPUNDE CUM POATE EL MAI BINE ! SUCCES !
|

va rog care stie sa-mi dea si mie un site cu haine de calitate pt copii dar nu cu preturi exagerate. am vazut mai inainte un costum din 2 piese pt 0-3 luni la 5 milioane si mi se pare parca penibil. daca aveti ideea de un site de unde pot achizitiona online haine si incaltaminte noua pt copilasul meu de 2 anisori va rog sa-mi dati de stire!!multumesc!!!!!
HEI, BUNA DIMINEATA TUTUROR ! INTREBAI DE SITE-URI CU HAINUTE PENTRU COPII ? INCLUSIV CELE CU SFATURI PENTRU MAMICI ITI DAU INFORMATII, DAR PENTRU INCEPUT INCEARCA : www.LaRedoute.ro. www.Otto.ro, www.Botosei.ro ....AICI HAINUTELE SUNT ADORABILE !
SI MAI INCEARCA SA-L INTREBI PE "GOOGLE" UNDE GASESTI HAINUTE PENTRU COPII ... SIGUR ITI VA RASPUNDE CUM POATE EL MAI BINE ! SUCCES !