Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

Rochii de mireasa celebre

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

sotto
    20 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:09

mie mi-au placut cateva rochii de mireasa ale vedetelor, de ex cea a lui essica Simpson, voi ce parere aveti?
    sentymary
    14 mesaje
    Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 23:11 Raporteaza abuz de limbaj

da intr-adevar frumoasa !!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!

2392 mesaje
    Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 01:27 Raporteaza abuz de limbaj

acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/

bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:04 Raporteaza abuz de limbaj

Si Thalia arata bine mireasa, desi parca totusi era cam exagerata trena aia si cam tragea de ea pt k era prea grea.
    Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos?
    lady_me
    121 mesaje
    Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:47 Raporteaza abuz de limbaj

Da.. ce pot sa spun in ceea ce o priveste pe Thalia.. ca rochia ei a fost una de vis.. de printese.. de regine...si ca a fost admirata de mii de oameni, s-a scris si s-a comentat despre asta in zeci de reviste de moda. E imposibil sa uiti cum arata rochia Thaliei de mireasa!
    Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
    cristinne83
    293 mesaje
    Postat pe: 13 Mai 2009, ora 11:16 Raporteaza abuz de limbaj

cea mai frumoasa mi s-a parut cea a Deei lui Maxer de la noi, era creatie Gilda Collection. Cea de la avatarul meu e preferata mea si o vreau!!!! e semnata Vera Wang si a fost purtata de Kate Hudson in Bride Wars!

A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
    fantome
    959 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 13 Mai 2009, ora 12:42 Raporteaza abuz de limbaj

Rochia cea mai frumoasa este a fiecareia dintre noi. Daca nu costa zeci de mii de euro si nu are o semnatura celebra asta nu inseamna e mai prejos.
    aura_blonda21
    11 mesaje
    Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:00 Raporteaza abuz de limbaj

as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls
    bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:29 Raporteaza abuz de limbaj

De la: AuraCOOL, la data 2009-05-13 13:00:29as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls

vezi k este un topic special pt coafuri, una dintre fete, utilizatoare are fff multe poze cu coafuri, dar nu mai stiu id-ul ei, uite-te si tu pe aici poate o gasesti, si nu in ultimul rand cauta pe google pt ca vrei gasi fffff multe rezulate, pt si mai multe cauta inati in romana, apoi incearca bridal hairstyle, sau coiffures pour les mariees
    lorena28
    32 mesaje
    Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:58 Raporteaza abuz de limbaj

pentru auraCOOL (si nu numai ) http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/ aici poti gasi o lista cu 28 situri doar cu coafuri..in total sunt mii de coafuri...pentru toate tipurile de par..lung,scurt...etc....doar sa ai rabdare sa deschizi fiecare sit in parte....
    lorena
    iulika_corni
    1618 mesaje
    Postat pe: 14 Mai 2009, ora 11:55 Raporteaza abuz de limbaj

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html
    raluk4coco_grace
    67 mesaje
    Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 11:13 Raporteaza abuz de limbaj

Mie mi-a placut rochia lui Posh, Victoria Beckam: simpla si totusi impunatoare si deasemene a lui Avril Lavigne...Dar a mea chiar imi place cel mai muuuult......
    ralucutza
    cj25har
    380 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 03:43 Raporteaza abuz de limbaj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl
    Publicitate
    Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Mergi la:

Inchide Setari

off