rochii de mireasa celebre
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:09
mie mi-au placut cateva rochii de mireasa ale vedetelor, de ex cea a lui essica Simpson, voi ce parere aveti?
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 23:11
da intr-adevar frumoasa
!!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!
!!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 01:27
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:04
Si Thalia arata bine mireasa, desi parca totusi era cam exagerata trena aia si cam tragea de ea pt k era prea grea.
Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos?
Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos?
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:47
Da.. ce pot sa spun in ceea ce o priveste pe Thalia.. ca rochia ei a fost una de vis.. de printese.. de regine...si ca a fost admirata de mii de oameni, s-a scris si s-a comentat despre asta in zeci de reviste de moda. E imposibil sa uiti cum arata rochia Thaliei de mireasa!
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 11:16
cea mai frumoasa mi s-a parut cea a Deei lui Maxer de la noi, era creatie Gilda Collection. Cea de la avatarul meu e preferata mea si o vreau!!!! e semnata Vera Wang si a fost purtata de Kate Hudson in Bride Wars!
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 12:42
Rochia cea mai frumoasa este a fiecareia dintre noi. Daca nu costa zeci de mii de euro si nu are o semnatura celebra asta nu inseamna e mai prejos.
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:00
as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:29
De la: AuraCOOL, la data 2009-05-13 13:00:29as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls![]()
![]()
vezi k este un topic special pt coafuri, una dintre fete, utilizatoare are fff multe poze cu coafuri, dar nu mai stiu id-ul ei, uite-te si tu pe aici poate o gasesti, si nu in ultimul rand cauta pe google pt ca vrei gasi fffff multe rezulate, pt si mai multe cauta inati in romana, apoi incearca bridal hairstyle, sau coiffures pour les mariees
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:58
pentru auraCOOL (si nu numai ) http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/ aici poti gasi o lista cu 28 situri doar cu coafuri..in total sunt mii de coafuri...pentru toate tipurile de par..lung,scurt...etc....doar sa ai rabdare sa deschizi fiecare sit in parte....
lorena
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 11:55
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 11:13
Mie mi-a placut rochia lui Posh, Victoria Beckam: simpla si totusi impunatoare si deasemene a lui Avril Lavigne...Dar a mea chiar imi place cel mai muuuult......
ralucutza
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 03:43
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului