rochii de mireasa celebre

Subiect nou
Alege alt forum  
sotto Avatarul lui sotto

20 mesaje
Oras: bucuresti

mie mi-au placut cateva rochii de mireasa ale vedetelor, de ex cea a lui essica Simpson, voi ce parere aveti?
sentymary Avatarul lui sentymary

14 mesaje

da intr-adevar frumoasa !!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/
Fosta membra Kudika.ro
Si Thalia arata bine mireasa, desi parca totusi era cam exagerata trena aia si cam tragea de ea pt k era prea grea.
Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos?
lady_me Avatarul lui lady_me

126 mesaje
Oras: tulcea

Da.. ce pot sa spun in ceea ce o priveste pe Thalia.. ca rochia ei a fost una de vis.. de printese.. de regine...si ca a fost admirata de mii de oameni, s-a scris si s-a comentat despre asta in zeci de reviste de moda. E imposibil sa uiti cum arata rochia Thaliei de mireasa!
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
cristinne83 Avatarul lui cristinne83

327 mesaje

cea mai frumoasa mi s-a parut cea a Deei lui Maxer de la noi, era creatie Gilda Collection. Cea de la avatarul meu e preferata mea si o vreau!!!! e semnata Vera Wang si a fost purtata de Kate Hudson in Bride Wars!
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Rochia cea mai frumoasa este a fiecareia dintre noi. Daca nu costa zeci de mii de euro si nu are o semnatura celebra asta nu inseamna e mai prejos.
aura_blonda21 Avatarul lui aura_blonda21

11 mesaje

as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls
Fosta membra Kudika.ro
De la: AuraCOOL, la data 2009-05-13 13:00:29as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls

vezi k este un topic special pt coafuri, una dintre fete, utilizatoare are fff multe poze cu coafuri, dar nu mai stiu id-ul ei, uite-te si tu pe aici poate o gasesti, si nu in ultimul rand cauta pe google pt ca vrei gasi fffff multe rezulate, pt si mai multe cauta inati in romana, apoi incearca bridal hairstyle, sau coiffures pour les mariees
lorena28 Avatarul lui lorena28

32 mesaje

pentru auraCOOL (si nu numai ) http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/ aici poti gasi o lista cu 28 situri doar cu coafuri..in total sunt mii de coafuri...pentru toate tipurile de par..lung,scurt...etc....doar sa ai rabdare sa deschizi fiecare sit in parte....
lorena
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html
raluk4coco_grace Avatarul lui raluk4coco_grace

67 mesaje

Mie mi-a placut rochia lui Posh, Victoria Beckam: simpla si totusi impunatoare si deasemene a lui Avril Lavigne...Dar a mea chiar imi place cel mai muuuult......
ralucutza
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului