|
sotto 20 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
mie mi-au placut cateva rochii de mireasa ale vedetelor, de ex cea a lui essica Simpson, voi ce parere aveti? |
|
sentymary 14 mesaje Membru din: 5/11/2009 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 23:11
Raporteaza abuz de limbaj
da intr-adevar frumoasa !!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!
|
|
2392 mesaje Membru din: 12/08/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 01:27
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/ |
|
bastiuta 324 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:04
Si Thalia arata bine mireasa, desi parca totusi era cam exagerata trena aia si cam tragea de ea pt k era prea grea. Si mai celebra de atat, Lady Diana, nu ea avea rochia de mireasa numai diamante de sus pana jos? |
|
lady_me 121 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:47
Da.. ce pot sa spun in ceea ce o priveste pe Thalia.. ca rochia ei a fost una de vis.. de printese.. de regine...si ca a fost admirata de mii de oameni, s-a scris si s-a comentat despre asta in zeci de reviste de moda. E imposibil sa uiti cum arata rochia Thaliei de mireasa!
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
|
|
cristinne83 293 mesaje Membru din: 8/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 11:16
cea mai frumoasa mi s-a parut cea a Deei lui Maxer de la noi, era creatie Gilda Collection. Cea de la avatarul meu e preferata mea si o vreau!!!! e semnata Vera Wang si a fost purtata de Kate Hudson in Bride Wars!
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
|
|
fantome 959 mesaje Membru din: 17/07/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 12:42
Rochia cea mai frumoasa este a fiecareia dintre noi. Daca nu costa zeci de mii de euro si nu are o semnatura celebra asta nu inseamna e mai prejos. |
|
aura_blonda21 11 mesaje Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:00
as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls
|
|
|
|
|
bastiuta 324 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 13:29
De la: AuraCOOL, la data 2009-05-13 13:00:29as dori sa gasesc si eu mai multe site-uri cu modele de coafiuri pt mirese....cine ma poate ajuta?????....pls vezi k este un topic special pt coafuri, una dintre fete, utilizatoare are fff multe poze cu coafuri, dar nu mai stiu id-ul ei, uite-te si tu pe aici poate o gasesti, si nu in ultimul rand cauta pe google pt ca vrei gasi fffff multe rezulate, pt si mai multe cauta inati in romana, apoi incearca bridal hairstyle, sau coiffures pour les mariees |
|
lorena28 32 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:58
pentru auraCOOL (si nu numai ) http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/ aici poti gasi o lista cu 28 situri doar cu coafuri..in total sunt mii de coafuri...pentru toate tipurile de par..lung,scurt...etc....doar sa ai rabdare sa deschizi fiecare sit in parte....
lorena
|
|
iulika_corni 1618 mesaje Membru din: 9/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 11:55
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Boleroul_piesa_de_rezistenta_pentru_mireasa_.html |
|
raluk4coco_grace 67 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 11:13
Mie mi-a placut rochia lui Posh, Victoria Beckam: simpla si totusi impunatoare si deasemene a lui Avril Lavigne...Dar a mea chiar imi place cel mai muuuult......
ralucutza
|
|
cj25har 380 mesaje Membru din: 3/06/2010 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 03:43
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |

!!!! dar nici nu vreau sa-mi imaginez cam ce pret are o asemenea rochie pentru ca se vede cat se poate de bine ca materialul e de o calitate mult superioara fata de posibilitatile unora dintre noi. si daca ma gandesc bine sa-ti faci o rochie la comanda modelul acela dar sa nu alegi acelasi material cred ca i-ar strica farmecul. oricum rochia e super!!!!