nu cumparati extensii d p net

Subiect nou
Alege alt forum  
deea_kudika049510 Avatarul lui deea_kudika049510

2 mesaje

cele care vor extensii apelati doar la saloane si persoane autorizate in nici un caz la anunturi d p net.aproape toate sunt falsuri!!!
andra33_grace Avatarul lui andra33_grace

59 mesaje

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
Raporteaza abuz de limbaj
healthy006659 Avatarul lui healthy006659

3 mesaje

PERSOANA CARE A TRIMIS ACEST MESAJ NU ESTE INTEMA SA DEA ORDINE DE UNDE SA CUMPERE LUMEA EXTENSII.SAU POATE FATA CARE A DAT ANUNTUL LUCREAZA IN VREUN SALON SI NU MAI ARE DE LUCRU EXTENSIILE CUMPARATE DE PE INTERNET SINT NATURALE SAU ARTIFICIALE DE CARE VREI SA COMANZI SI CHIAR SI MONTAJUL PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI ESTE MAI IEFTIN . CEI DIN SALOANE IAU FOARTE SCUMP SI LUCREAZA PROST CALITATIV PENTRU CA MAJORITATEA SINT CUAFEZE NU AU CALIFICARE EXTRA PENTRU A MONTA EXTENSII .FETELE ASI CUMPARA DE UNDE VOR EXTENSII ESTE ALEGEREA LOR.ASA CA DACA LUCREAZA IN SALON SA STEA ACASA SA CROSETEZE CIORAPI CA A VENIT IARNA

3 mesaje

PERSOANA CARE A TRIMIS ACEST MESAJ NU ESTE INTEMA SA DEA ORDINE DE UNDE SA CUMPERE LUMEA EXTENSII.SAU POATE FATA CARE A DAT ANUNTUL LUCREAZA IN VREUN SALON SI NU MAI ARE DE LUCRU EXTENSIILE CUMPARATE DE PE INTERNET SINT NATURALE SAU ARTIFICIALE DE CARE VREI SA COMANZI SI CHIAR SI MONTAJUL PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI ESTE MAI IEFTIN . CEI DIN SALOANE IAU FOARTE SCUMP SI LUCREAZA PROST CALITATIV PENTRU CA MAJORITATEA SINT CUAFEZE NU AU CALIFICARE EXTRA PENTRU A MONTA EXTENSII .FETELE ASI CUMPARA DE UNDE VOR EXTENSII ESTE ALEGEREA LOR.ASA CA DACA LUCREAZA IN SALON SA STEA ACASA SA CROSETEZE CIORAPI CA A VENIT IARNA
happycorazon Avatarul lui happycorazon

57 mesaje
Oras: bucuresti

Si tu ar trebui sa profiti de venirea TOAMNEI si sa inveti sa scrii corect

3 mesaje

EU POATE NU AM SCRIS CORECT DAR TU HABAR NU AI DESPRE EXTENSII
SAU POATE NICI NU STII CUM ARATA O EXTENSIE NATURALA .AI FOST PACALITA DE CINEVA ?SAU VREI SA CUMPERE LUMEA DE LA TINE SAI PACALESTI TU ?
alexandra_h_grace Avatarul lui alexandra_h_grace

4 mesaje
Oras: bistrita

pls help me!!caut de 1 luna o coada din par natural!!!am tot cautat pe internat dar imi e frica sa comand pt ca am inteles ca multe sunt artificiale!!!nu stie nimeni o firma serioasa?
daniian Avatarul lui daniian

106 mesaje
Oras: brasov

Eu am cumparat de pe internet.Si sunt foarte multumita de ele. Sunt exact cum mi-a spus cel care le vinde.Sunt din par natural asa ca le poti vopsi, le poti coafa, exact ca un par normal. Am luat extensii clip-on.
Fosta membra Kudika.ro
Multumim de raspuns... dar spune-ne si noua de unde le-ai luat.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului