Am nevoie de nasi
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 10:30
Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.Pentru mai multe poze si detalii accesati link-ul urmator. http://anamariamakeup.blogspot.com/
http://anamariamakeup.blogspot.com/
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:03
Felicitari!
Sa ne auzim de bine!
Sa ne auzim de bine!
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 14:37
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 22:20
si eu sunt tare necajita.nu gasim nasi,se ofera numa perechi ce nus casatorite si ei nu pot sa ne cunune k am vb cu preotu si cik asa e regula nasii sa fie cununati.mai e asa de putin timp pana pe 18 sept si nam gasit nasi.off:((
luni mergem sa vedem la cineva dak vor sa ne fie nasi,tinetimi pumnii sa am noroc sa accepte
luni mergem sa vedem la cineva dak vor sa ne fie nasi,tinetimi pumnii sa am noroc sa accepte
pupusor
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 13:29
De la: fantome, la data 2010-01-18 19:21:04Draga Alynutza
Imi pare rau ca nu va gasiti nasi. Ma mira insa ce ai scris, si anume ca nu aveti pretentia sa va dea dar MARE si ca mai vreti sa va aduca si niste perechi. Ce-ar fi daca nu ati avea nici o pretentie? Ce-ar fi daca v-ar cununa niste prieteni care doar ar da darul ca niste meseni obisnuiti?
ai perfecta dreptate.....nu inteleg de ce nasii trebuie sa aduca cateva perechi, unde mai e pomana atunci? Si noi cununam in toamna si am precizat de la inceput ca nu cred ca o sa aduc pe nimeni. Mi se p[are absurd sa ceri ajutorul si sa ai pretentia sa aduca cateva perechi, nu e frumos pt ca pe langa lumanari, biserica, cadou si dar pe masa mai ai pretentia sa aduca si cateva perechi....nu te supara pe mine dar in cazul asta nu ma mira ca nu ai gasit nasi....
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 11:17
Buna fetelor. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si alynutza. Am avut nunta programata anul asta in februarie dar nu am gasit nasi asa ca am amanat-o pentru anul viitor in februarie. Insa aceeasi problema, nici pana acum nu am reusit sa gasim nasi. Am fost la toti prietenii nostri care sunt cununati, le-am spus ca nu vrem nici macar dar sa ne dea, imi cumpar eu tot ce tb, ei doar sa ne tina lumanarile la biserica, pt ca nu tb sa stie nimeni cine si cum a dat banii. Dar din pacate fara nici un rezultat. Cum ar tb sa procedez? am mutat data nuntii in iunie, pt ca ne-au spus o pereche, daca vrem sa ne cunune, sa mutam data.Am facut si asta. Numai ca ne-au refuzat si ei pana la urma pe motiv ca ar boteza anul acesta si nu le mai raman bani.
Postat pe: 11 August 2010, ora 23:00
Buna! Si noi ne confruntam cu o problema asemanatoare voua. Nasii propusi ne-au lasat balta cu 6 saptamani inainte de nunta si suntem disperati. Am inceput sa impartim si invitatiile cu numele lor,totul este programat:sala muzica,biserica.Am intrebat toate cunostimtele noastre in disperare daca vor sa ne cunune(nu avem nici o pretentie,decat sa fie apropiat varstei noastre sa avem cu cine iesi,cu cine ne sfatui, sa ne intelegem din toate punctele de vedere) si toti au refuzat chiar si rudele. Cine are un suflet bun si ne poate fi alaturi si ajuta in aceste momente ,rog sa ne contacteze pe adresa de mail danutza_23_2005@yahoo.com . Suntem un cuplu din Botosani.
Postat pe: 12 August 2010, ora 01:24
Va roggggggggggggg!!!!!!! Isi face cineva mila si de noi? Suntem orfani de nasi :D Ne-au parasitttt |:(((((((
Postat pe: 12 August 2010, ora 01:30
nasule maria ta nasule mai i-auzi ce striga nasa nasule mai...
Postat pe: 26 August 2010, ora 19:12
Salutare tuturor..in primul rand vreau sa va spun ca imi pare nespus de rau pt.toti cei care nu isi gasesc nasi..sau pe care nasii i-au lasat balta ..cred ca trebuie sa fie cumplit
.......daca as putea,as cununa anual cat de multe perechi as putea...asa dragi imi sunt oamenii in general
..dar din pacate, nici timpul nici situatia financiara nu ne-ar permite sa avem nu stiu cati finuti pe an mai ales ca de abia ne-am casatorit si noi..deci pana acum oricum nu puteam cununa..insa,la anu in iulie(spre sfarsit)sau august 2011..ne dorim mult sa ne gasim O Pereche De Finuti...Noi,suntem din Ramnicu Valcea respectiv Lupeni,dar locuim in Madrid,Spania..deci venim acasa numai in concedii.Avem aproape 25 , respectiv 26 de ani,suntem tineri,frumosi
(a naibii modestie
)plini de viata si pusi pe fapte mari...cu alte cuvinte,cine isi cauta nasi pt.anul 2011..ne poate lasa un mesaj aici,un id.de mess..si cu mare drag va vom raspunde.Ne-am dori ca potentialii finuti sa fie de varste apropiate cu noi..mai mult sau mai putin
..daca ar fi posibil sa fie din: Valcea...Craiova..Sibiu..Pitesti...Lupeni..Petrosani...sau orase apropiate..ar fi cel mai bine..dar daca distanta nu e totusi foarte mare,putem face si exceptii.De altfel nu ne-am supara nici daca ar fi din vreun oras de al Spaniei...sau chiardin Madrid...din contra am fi bucurosi.....Cam atat despre noi...Pupici tuturor si sa auzim de bine
.......daca as putea,as cununa anual cat de multe perechi as putea...asa dragi imi sunt oamenii in general
..dar din pacate, nici timpul nici situatia financiara nu ne-ar permite sa avem nu stiu cati finuti pe an mai ales ca de abia ne-am casatorit si noi..deci pana acum oricum nu puteam cununa..insa,la anu in iulie(spre sfarsit)sau august 2011..ne dorim mult sa ne gasim O Pereche De Finuti...Noi,suntem din Ramnicu Valcea respectiv Lupeni,dar locuim in Madrid,Spania..deci venim acasa numai in concedii.Avem aproape 25 , respectiv 26 de ani,suntem tineri,frumosi
(a naibii modestie
)plini de viata si pusi pe fapte mari...cu alte cuvinte,cine isi cauta nasi pt.anul 2011..ne poate lasa un mesaj aici,un id.de mess..si cu mare drag va vom raspunde.Ne-am dori ca potentialii finuti sa fie de varste apropiate cu noi..mai mult sau mai putin
..daca ar fi posibil sa fie din: Valcea...Craiova..Sibiu..Pitesti...Lupeni..Petrosani...sau orase apropiate..ar fi cel mai bine..dar daca distanta nu e totusi foarte mare,putem face si exceptii.De altfel nu ne-am supara nici daca ar fi din vreun oras de al Spaniei...sau chiardin Madrid...din contra am fi bucurosi.....Cam atat despre noi...Pupici tuturor si sa auzim de bine
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 12:58
si eu am nevoie de nasi...ma numesc RAMONA sunt din Bacau...impreuna cu logodnicul meu ne-am dorit tare mult sa facem nunta anul acesta(2011) dar se pare ca avem o problema...nu gasim nasi...suntem oameni tare buni si cu frica de Dumnezeu...cine isi doreste o pereche de fini buni si sufletisti...va rugam sa ne anuntati la idul miapisoias
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 13:21
buna.ma numesc ramona si sunt din bacau....cine vrea sa ne naseasca? am vrea o pereche de nasi din bacau,,oameni seriosi si care vor sa-si faca o pereche de prieteni tare buni si simpli....va asteptam cu um mesaj de bn pe idul..miapisoias
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 21:08
buna. in curand voi fi nasa si culmea face ca tot asa si fini nostri nu aveau nasi si mai sunt vreo 2 luni pana la nunta.
am acceptat cu placere si din suflet. ei zic ca nu au pretentii la nimik dar nu pot eu fara sa dau nimik. ce ziceti e ok daca dau dar 1000E in afara de restu cheltuielilor?
astept sfaturi si opinii
am acceptat cu placere si din suflet. ei zic ca nu au pretentii la nimik dar nu pot eu fara sa dau nimik. ce ziceti e ok daca dau dar 1000E in afara de restu cheltuielilor?
astept sfaturi si opinii
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 15:07
1000 E? Pai, in zilele astea e mai mult decat bine...daca ati vrea sa ne nasiti si pe noi, eu nu as avea nici o pretentie :)...sunt foarte trista pe tema aceasta (nu gasim nasi)..daca mai e cineva cu suflet mare, adresa mea de mess e dnl_cristina2x@yahoo.com...
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 17:00
Salut. Stiu ca problema nu este de actualitate insa as vrea sa imi expun si eu o dorinta. Suntem un cuplu tanar, 25 si 23 ani (de 5 ani impreuna), din Galati, si dorim ca anul acesta, in octombrie, sa ne facem nunta. NE CAUTAM NASI!!!!! Anul trecut cand ne-am hotarat sa facem nunta aveam nasi, insa nu se stie inca din ce motive acestia ne-au lasat amanet. Din luna martie ne cautam nasi. Este foarte greu cand cauti nasi mai ales cu aproape trei luni inainte de nunta, avand in vedere taierile salariale si problemele cu disponibilizarile. Acum un an cand aveam doar o idee toata lumea ne voia de fini acum ba isi baga centrala, ba se muta, ba au planuri pt copii...si altele. Si pe langa astea nu vor sa faca nunta la care ei sa cumpere doar lumanarile si sa plateasca biserica...nu exista asa ceva..adica cum sa vina la nunta si sa stea in capul mesei fara sa se dea rotunzi ca ne umplu de bani. SI ASA AM RAMAS FARA NASI....ORICUM POVESTEA CONTINUA...NE CAUTAM NASI....Daca considerati ca se poate doar sa paticipati cu sufletul la nunta, ca si parinti spirituali, si nu va este frica ca va vorbeste lumea de rau daca nu puneti 3000 ron in plic sau nu purtati haine de 1500 ron (astea sunt preturile afisate de cei la care am fost). Ne dorim niste nasi care sa pastrezze legatura cu noi dupa nunta si cu care sa ne intelegem bine si sa ne distram.
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 22:59
buna sunt in acelasi prag al disperarii ca multe alte pers ce leam intalnit pe acest site nu avem nasi am programat toata ceremonia restaurant muzik si cameraman toate aste impreuna cu fostti nasi si dupa ce eram siguri ca totul merge ca pe roate neau lasat balta cine se ofera sa ne cunune si pe noi suntem tineri si plini de viata nunta va avea loc in buccuresti astept raspunsuri pe id de mess >deea.mali<
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 23:03
pt cine e interesat ,va informez cu mai multe detalii .
suntem tineri avem22 respectiv 27 ani nunta va avea loc pe 26 august 2012 poate este cineva cu suflet mare sa faca o pomana in fata lui DUMNEZEU sa ne fie parinti spirituali
suntem tineri avem22 respectiv 27 ani nunta va avea loc pe 26 august 2012 poate este cineva cu suflet mare sa faca o pomana in fata lui DUMNEZEU sa ne fie parinti spirituali
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 20:32
De la: kudika512142, la data 2012-02-27 23:03:46pt cine e interesat ,va informez cu mai multe detalii .
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 20:35
noi am fi dispusi suntem din pitesti vreau sa vb. adresa popa_edi78@yahoo.com
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 13:59
multumim mult de tot toti oamenii au un singur Dumnezeu dar Dumnezeu ne are pe toti in grija
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 12:44
De la: kudika512142, la data 2012-04-16 13:59:51multumim mult de tot toti oamenii au un singur Dumnezeu dar Dumnezeu ne are pe toti in grija
![]()
![]()
![]()
![]()
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 12:46
De la: kudika512142, la data 2012-04-17 12:44:49va rugam sa ne lasati un numar de tel sau sa ne dati unbeep si va sunam noi la nr de tel;00393883259477 lucram in italia pe 22 aprilie ajungem in romania va multumim din sufletDe la: kudika512142, la data 2012-04-16 13:59:51multumim mult de tot toti oamenii au un singur Dumnezeu dar Dumnezeu ne are pe toti in grija
![]()
![]()
![]()
![]()
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului