Setari Cookie-uri

Miscarea este secretul longevitatii. Care dintre programele oferite de sala ArtBodyShape crezi ca sunt cele mai eficiente?

[b]Kudika si ArtBodyShape te invita la concurs![/b]

Impartaseste-ne opinia ta pe forumul Kudika referitoare la cel mai eficient program de sport pe care il gasesti la ArtBodyShop si poti castiga un Tratament facial - de curatare/ cu parafina pe baza de lapte si miere - la alegere.

Concursul se desfasoara in perioada 3-10 februarie 2011, iar castigatoarea va fi anuntata in data de 11 februarie, in cadrul aceluiasi subiect.


Vom premia raspunsurile cele mai argumentate si mai simpatice.
Premiile nu pot fi schimbate in bani.
concursKudika
Postat pe 3 Februarie 2011 10:55
consider ca yoga este secretul longevitatii deoarece te relaxeaza si te ajuta sa indepartezi toate gandurle sa te deconenectezi pentru o clipa de la viata cu atatea griji pe care o avem cu totii si sa fii putin cu tine insati sa te relaxezi complet si in acelasi timp sa fi o persoana longeviva.
kudika_aprilie
Postat pe 3 Februarie 2011 14:55
cel mai eficient program care cred eu ca este cel mai bun de la ArtBodyShape este Kango Jump. Ajuta la combaterea depresiei, toate persoanele care folosesc kangoo jumps in timpul antrenamentelor recunosc ca se simt foarte bine,exercitiile pe ghete inducand o stare euforica.
Intareste sistemul cardiovascular, protejeaza articulatiile datorita reducerii intensitatii impactului cu 80%, creste consumul oxigenului inspirat cu 12-18%, densitatea oaselor si a musculaturii.
Reduce intensitatea impactului cu 80% datorita arcurilor.
Este sigur si usor, recomandat pentru orice varsta.
Arde grasimile mai rapid!!!
In timpul antrenamentului kangoo jumps se consuma 100-150 de calorii in 10-15 minute (in functie de intensitate).
Kangoo Jumps are beneficii in sanatate si fitness:
-intareste sistemul cardiovascular (VO2 Max)
-intareste coloana vertebrala si discurile intervertebrale
-ajuta la adoptarea pozitiei corecte a colanei vertebrale
-mecanoreceptie si proprioceptie: echilibru si coordinare
-stimuleaza reconstructia osului (osteoblastic)
-ardere de grasimi mai accentuata (stimuleaza ganglionii limfatici)
-creste motivatia
-maximalizeaza contractia musculaturii corporale datorita fortei gravitationale pozitive si negative
-reducerea pronatiei si a supinatiei
Comfortabil si usor de folosit... pentru toata lumea
Kangoo Jumps ofera stabilitate, este usor de folosit si poate fi utilizat de pacienti sau clienti, de la varsta de 6 pana la 90 de ani, indiferent de starea lor de sanatate sau de conditie fizica.
KJ este comfortabil datorita formei captuselii care se adapteaza la forma piciorului.
Specialistii le recomanda pacientilor cu probleme:
-leziuni la nivelul taliei, genunchiului sau membrului inferior
-leziuni sau dureri de spate
-reabilitare dupa o interventie chirurgicala
-leziuni legate de sport
-obezitate, exces de greutate
-lipsa de activitate fizica
-simptome legate de probleme cardiovasculare
-probleme legate de pozitia corpului
-sistem musculoscheletal slabit
-osteoartrita
-osteoporoza
-lipsa de energie... chiar depresie usoara
Arde grasimile si joaca-te!
Este vorba de o metoda (mai putin cunoscuta in Romania) cu ajutorul careia poti arde grasimi, te mentii in forma, te distrezi si, in acelasi timp, iti protejezi articulatiile. Se numeste Kangoo Jumps (KJ). Denumirea se refera la cele doua ghete pe care trebuie sa le incalti. Seamana cu rolele, doar ca in loc de rotite au niste arcuri eliptice si niste benzi de intindere. E ca si cum ai avea doua arcuri pe care sari ori doua mini trambuline. 'Kangoo Jumps' provine de la ceea ce exprima in limba engleza cele doua cuvinte: sariturile cangurilor.
Protejeaza coloana si genunchii
Kangoo Jumps a aparut prima data in 1994 la un targ de sport din Paris. Aceste ghete au fost inventate in Suedia in scopuri medicale, pentru cei care necesitau reabilitarea in urma unor interventii chirurgicale. Ghetele au o pocnire redusa pana la 80% la impactul cu solul (absorb acest soc) si au fost gandite pentru persoanele care isi doresc sa faca sport fara a se accidenta. Cei care vor sa-si protejeze coloana vertebrala, genunchii, soldurile si gleznele ar trebui sa utilizeze Kangoo Jumps. Dupa mai multe studii efectuate in Australia (tara cangurilor) si Elvetia au fost confirmate avantajele folosirii ghetelor Kangoo.
S-a constatat ca daca ai in picioare Kangoo Jumps in timp ce alergi, faci jogging sau cand faci aerobic se reduc leziunile articulatiilor gleznei, genunchilor si coloanei vertebrale. De aceea sunt benefice persoanelor mai in varsta care vor sa faca miscare. Ghetele Kangoo sunt fabricate pentru protectia impotriva lovirii. Siguranta este oferita de arcurile eliptice si benzile de intindere care prelungesc timpul pocnirii. Banda de intindere actioneaza cu putere opusa asupra puterii care actioneaza in jos. Arcul se intinde la fiecare pas (in zona de la varf la calcai) si cand nu calci isi revine la pozitia initiala. Ghetele Kangoo Jumps pot fi folosite la orice varsta, de la copii la batrani.




FlorentinaGabriela
Postat pe 4 Februarie 2011 23:47
In loc sa postez cu avant o prezentare minutioasa copy paste de pe internet a unei modalitati de slabire, mi-am propus sa imi exprim 2,3 ganduri concentrate despre Kangoo Jumps. Practic acest sport de doar cateva zile. Undeva in zona Tineretului. La sugestia unei prietene. M-am dus pentru ca suna bine :D Miscare, dans, muzica, un antrenor. Sincer sa va spun, prima sedinta a fost mult peste asteptarile si reactiile mele :D Si desigur, mult asteptata febra musculara de dupa..nu putea decat sa confirme eficienta sportului. Unul din motivele pentru care am "fugit" pina acum de un sport de sala.. este "plictiseala", impresia de inutilitate.. care poate interveni pe parcurs. Kangoo Jumps este mult prea departe de asta! Este distractiv, destul de usor de facut, muzica de pe fundal mentine ritmul iar antrenorul mentine focusul...Senzatia de plutire de dupa ma face sa revin .. inca :D
kudika363559
Postat pe 5 Februarie 2011 12:18
oare ce-o fi cu tratamentu' ala facial de se zbate lumea atata?!
nicossia
Postat pe 5 Februarie 2011 12:22
Cel mai eficient program de sport pe care il ofera ArtBodyShop, dupa parerea mea cred ca este,aerobicul.
Aerobicul aduce mai multe beneficii, printre care:
- dezvoltarea si pastrarea unei conditii fizice corespunzatoare
- scade riscul aparitiei unor boli grave, ca si boala coronariana (cardiopatia ischemica), prin scaderea nivelului colesterolului (care favorizeaza ateroscleroza coronariana)
- creste forta musculara si intareste sistemul osos (scade riscul aparitiei osteoporozei si al fracturilor secundare, amelioreaza simptomele unor boli reumatismale degenerative ca si artrozele)
- creste buna dispozitie, prin eliberarea in sange a unor substante chimice sintetizate la nivelul creierului, numite endorfine
- imbunatateste circulatia periferica (mai ales in randul persoanelor care au insuficienta ciculatorie cronica)
- ajuta la pastrarea unei greutati corporale corespunzatoare
- previne diabetul zaharat
- scade riscul aparitiei hipertensiunii arteriale si chiar combat hipertensiunea in randul persoanelor care deja au dezvoltat aceasta afectiune
- combate stresul emotional si cotidian si, de asemenea, ajuta la tratarea depresiei (sportul este unul dintre antidepresivele nemedicamentoase cel mai frecvent recomandate in combaterea stresului si depresiei).
lucia2010
Postat pe 7 Februarie 2011 11:06
Aerobicul este foarte eficient atat pentru slabire cat si pentru intarirea musculaturii si pentru mentinerea formelor corpului.
nechitaf
Postat pe 7 Februarie 2011 15:07
Mie mi se pare ca Tae Bo e cel mai eficient sport,pentru ca te ajuta cu adevarat sa slabesti si in plus te si relaxeaza,mai ales dupa o zi obositoare de la servici,pentru ca miscarile executate te ajuta sa te si descarci.Bineinteles orice sport e recomandat,dar acesta cred eu ca e cel mai simpatic totodata.In plus daca sunt oameni profesionisti care te ajuta sa executi miscarile cat mai corect cu singuranta dupa cateva sedinte se vor vedea rezultate foarte bune.
andreea_3
Postat pe 7 Februarie 2011 15:25
Consider ca cel mai eficient program oferit de sala ArtBodyShape este Kango Jump. Practic masajul de intretinere si relaxare si stiu ca acest program ca si masajul practicat de mine te face sa te simti relaxat, tanar si euforic cu alte cuvinte iti da stare de bine si te face sa te simti mai bine in pielea ta.

Intareste sistemul cardiovascular, protejeaza articulatiile datorita reducerii intensitatii impactului cu 80%, creste consumul oxigenului inspirat cu 12-18%, densitatea oaselor si a musculaturii.
Reduce intensitatea impactului cu 80% datorita arcurilor. Este un program inovator care te ajuta sa te simti bine in propria piele si te mentine sanatos....Ce poti sa iti doresti mai mult? Recomand cu caldura atat programul Kango Jump cat si din cand in cand un masaj de intretinere si relaxare in cazul in care nu esti fizic apt pentru efort desi stiu ca efortul este minit. Sanatate !
Shazra
Postat pe 7 Februarie 2011 16:46
Kangoo Jumps ofera stabilitate, este usor de folosit si poate fi utilizat de persoane, de la varsta de 6 pana la 90 de ani, indiferent de starea lor de sanatate sau de conditie fizica.IN PLUS, MA POT DISTRA ALATURI DE FIUL MEU, DE 9 ANI !!!(doar avem aceeasi varsta...varsta copilariei...)
kudika081329
Postat pe 8 Februarie 2011 09:17
Cel mai eficient program de sport la ARTBODYSHOP consider ca este KANGOO JUMPS.
kudika053840
Postat pe 8 Februarie 2011 11:30
Asa, asa, dati copy-paste, sunteti super originale in exprimare.
Kudiko, daca esti corecta, da-i premiul lui kudika363559. Macar stie ce face.

Restul, luati miere si lapte din piata si faceti-va singure o masca pentru ten, ce-o fi asa mare filosofie de va ingramaditi aici?
rashela
Postat pe 8 Februarie 2011 11:43
nu inteleg care e problema ta? fiecare participa cum vrea el , si nu cred ca esti tu in masura sa ne critici .Kudika poate sa ofere premiul oricui chiar si tie chiar si altcuiva , fiecare aveam cate o sansa .
FlorentinaGabriela
Postat pe 8 Februarie 2011 16:29
De la: FlorentinaGabriela, la data 2011-02-08 16:29:06nu inteleg care e problema ta? fiecare participa cum vrea el , si nu cred ca esti tu in masura sa ne critici .Kudika poate sa ofere premiul oricui chiar si tie chiar si altcuiva , fiecare aveam cate o sansa .



Yeap!
rashela
Postat pe 8 Februarie 2011 16:34
Eu cred ca sportul in sine este eficient. Practicand un sport (oricare) pe termen lung inseamna sa iti mentii corpul sanatos. Acum, daca vorbim de eficienta fiecarui sport in parte, ei bine eu cred ca asta depinde de obiectivele pe care ti le-ai fixat. Daca vrei sa te mentii, Pilates este extraordinar si te relaxeaza foarte mult si pe plan mental. Sau poti incerca Tae-Bo, unde poti invata in ritm de dans si sa te aperi sau sa lupti. Daca cauti un loc unde sa iti tonifiezi musculatura probabil vei dori sa lucrezi cu greutati. Daca vrei sa slabesti (repede sa zicem), vei lua in calcul sporturile care sunt cele mai mari consumatoare de calorii. Probabil nu vei alege Aerobic care poate consuma 200-300 calorii fata de Kangoo Jumps care consuma 600-800 de calorii. Este si mult mai sigur pentru articulatii fata de alte sporturi (sportivii de performanta sigur stiu ce importante sunt articulatiile). Deci...depinde de nevoia fiecaruia.

kudika18121981
Postat pe 9 Februarie 2011 22:26
PENTRU MINE SI IN SPECIAL PENTRU CORPUL MEU, CEA MAI EFICIENTA METODA DE INTRETINERE ESTE TAE-BO. AM FACUT CATEVA SEDINTE SI AM RAMAS PLACUT SURPRINSA. CHIAR AU FOST REZULTATE VIZIBILE, MAI ALES CA IN TIMPUL UNEI ORE DE TAE-BO SE ARD INTRE 600-800 DE CALORII, PE LANGA 300-400 LA O ORA DE AEROBIC, LUCRU CARE MA AJUTA ENORM.
REZULTATELE AU FOST VIZIBILE DUPA SCURT TIMP. IM PRIMUL RAND MA SIMT MULT MAI BINE IN CORPUL MEU, SUNT MULT MAI ACTIVA SI AM AJUNS SA PRACTIC SPORTUL CU MARE PLACERE, CU TOATE CA INAINTE NU ERAM O MARE PASIONATA.
ACEASTA METODA DE INTRETINERE M-A AJUTAT DE ASEMENEA SA ADOPT O VIATA MULT MAI SANATOASA IN CEEA CE PRIVESTE ALIMENTATIA. AM MARE GRIJA LA CE MANANC, EVIT MANCAREA DE TIP FAST-FOOD, SUCURILE ACIDULATE SAU PRAJELILE.
IN CONCLUZIE, POT SPUNE CA TAE-BO M-A FACUT SA AM UN STIL DE VIATA BENEFIC PENTRU ORGANISMUL MEU.

sweetdessgirl
Postat pe 9 Februarie 2011 23:37
cel mai eficient program care cred eu ca este cel mai bun de la ArtBodyShape este Kango Jump. Ajuta la combaterea depresiei, toate persoanele care folosesc kangoo jumps in timpul antrenamentelor recunosc ca se simt foarte bine,exercitiile pe ghete inducand o stare euforica
Intareste sistemul cardiovascular, protejeaza articulatiile datorita reducerii intensitatii impactului cu 80%, creste consumul oxigenului inspirat densitatea oaselor si a musculaturii.
Reduce intensitatea impactului cu 80% datorita arcurilor.
Este sigur si usor, recomandat pentru orice varsta.
Arde grasimile mai rapid!!!
Kangoo Jumps are beneficii in sanatate si fitness:
-intareste sistemul cardiovascular
-intareste coloana vertebrala si discurile intervertebrale
-ardere de grasimi mai accentuata (stimuleaza ganglionii limfatici)
Comfortabil si usor de folosit... pentru toata lumea
Kangoo Jumps ofera stabilitate, este usor de folosit si poate fi utilizat de pacienti sau clienti, de la varsta de 6 pana la 90 de ani, indiferent de starea lor de sanatate sau de conditie fizica
Specialistii le recomanda pacientilor cu probleme:
-leziuni la nivelul taliei, genunchiului sau membrului inferior
-leziuni sau dureri de spate
-reabilitare dupa o interventie chirurgicala
-obezitate, exces de greutate
-simptome legate de probleme cardiovascular
Este vorba de o metoda (mai putin cunoscuta in Romania) cu ajutorul careia poti arde grasimi, te mentii in forma, te distrezi si, in acelasi timp, iti protejezi articulatiile. Se numeste Kangoo Jumps (KJ).
kudika152147
Postat pe 10 Februarie 2011 08:29
,, ,,MISCAREA INSEAMNA SANATATE,NATURA INSEAMNA VIATA,,LEGUMELE SI FRUCTELE MENTIN VIATA,,
kudika324780
Postat pe 12 Februarie 2011 13:34
Concursul s-a incheiat. Multumim tuturor participantelor!

Castigatoarea este utilizatoarea kudika "kudika18121981" - Felicitari!

Pentru a intra in posesia premiului, castigatoarea va fi contactata prin e-mail.

Multumim pentru participare si va asteptam sa va inscrieti si la alte concursuri gazduite de kudika.ro

concursKudika
Postat pe 14 Februarie 2011 14:09
De la: kudika18121981, la data 2011-02-09 22:26:37Eu cred ca sportul in sine este eficient. Practicand un sport (oricare) pe termen lung inseamna sa iti mentii corpul sanatos. Acum, daca vorbim de eficienta fiecarui sport in parte, ei bine eu cred ca asta depinde de obiectivele pe care ti le-ai fixat. Daca vrei sa te mentii, Pilates este extraordinar si te relaxeaza foarte mult si pe plan mental. Sau poti incerca Tae-Bo, unde poti invata in ritm de dans si sa te aperi sau sa lupti. Daca cauti un loc unde sa iti tonifiezi musculatura probabil vei dori sa lucrezi cu greutati. Daca vrei sa slabesti (repede sa zicem), vei lua in calcul sporturile care sunt cele mai mari consumatoare de calorii. Probabil nu vei alege Aerobic care poate consuma 200-300 calorii fata de Kangoo Jumps care consuma 600-800 de calorii. Este si mult mai sigur pentru articulatii fata de alte sporturi (sportivii de performanta sigur stiu ce importante sunt articulatiile). Deci...depinde de nevoia fiecaruia.


felicitari!
pickard
Postat pe 14 Februarie 2011 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a II-a) 221 De la: concursKudika 10 Decembrie 2012 11:22
Concurs Silan 414 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Concurs BioBeauty 2624 De la: kudika088011 17 Aprilie 2010 19:53
Castiga una din cele doua rochii semnate Catalin Botezatu oferite de Quelle/Quick24 703 De la: nistorroxana 25 Noiembrie 2010 15:40
Sanador si Kudika te invita la concurs! 346 De la: concursKudika 26 Noiembrie 2013 14:27