Ce-mi recomandati pentru un city break ieftin si bun?

Subiect nou
Alege alt forum  
kudika228464 Avatarul lui kudika228464

42 mesaje

Hello, tuturor!

As vrea sa ma relaxez vara asta...dupa o perioada de studiu chiar intensiv a englezei (ma rog, vorba' vine...m-am perfectionat putin la conversatie facand niste cursuri la distanta, cursuri eurocor...)!

As vrea sa merg intr-o vacant peste hotare cu prietenul, dar bugetul nostru cu totul ar fi de maxim 300, hai 350 euro. Ma gandeam la un city break, de weekend...ceva...ideea e sa vizitam ceva nou. Am putea merge cu masina lui la nevoie...dar pe o perioada asa scurta nu e prea placut sa conduci...Cred ca biletele de avion sunt prea scumpe sau poate gasim ceva la oferta.

Aveti idee? Vreo sugestie. ceva...
Multumiri anticipate...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
puteti sa incercati padurea de la marginea orasului. ca tot aveti masina.
kudika385131 Avatarul lui kudika385131

1 mesaj
Oras: buzau

http://www.vacantalowcost.ro/oferte-cazare/88-euro-pentru-2-nopti-cazare-in-praga-2-persoane-_1552.html

City break-uri ieftine gasesti pe link-ul de mai sus: www.vacantalowcost.ro
Dar cursurile de engleza de la Eurocor cum ti s-au parut? Helpfull? :) :)
Bafta si vacanta frumoasa!
kudika228464 Avatarul lui kudika228464

42 mesaje

Multumesc mult!

Ni s-a parut buna oferta cu 2 nopti cazare la Praga la 88 euro, plus mic dejun...Am auzit ca e un oras tare frumos si romantic ... In fine, ne-am decis sa mergem la Praga...
Cu mancarea ne descurcam noi...sper sa nu fie chiar ultra scump.
Acum cautam niste bilete low cost de avion, parca e cam departe de mers cu masina...daca nu gasim, asta e...ura si la drum lung...Am mai vazut ca sunt si bilete la tren pana in Praga...dar sunt cam scumpe, asa ca nu prea merita. Plus ca pana iesi din Romania cu trenul risti sa faci intarzieri multe...

La cursuri eurocor a fost ok, practic sunt prin corespondenta, dar poti comunica cu un profesor printr-o aplicatie de teme online. Mi s-au parut "quite helpfull", Thank you... Uneori aveam probleme cu "mobilizarea", e cam greu sa inveti de unul singur, dar...am cautat sa fiu cat mai perseverenta...
Pretul e acceptabil..., la mine a contat si asta
Acum urmeaza sa merg , in toamna, la niste cursuri fata-n fata, la sala, intensive, inainte de a da un examen...pe care sper sa-l iau cu brio...

Mersi de sfat...
RoxyRoxx Avatarul lui RoxyRoxx

147 mesaje

Si eu sunt interesata de cursurile Eurocor. Sa ne tii si pe noi la curent cu ce faci.:)
kudika_187 Avatarul lui kudika_187

1 mesaj

Eu iti sugerea sa urmaresti site-urile de oferte, au foarte des city break uri la preturi f misto, doar cu rezervarea e mai complicat, insa daca stii sigur cand esti disponibila, va fi ok. :)
eSKYro Avatarul lui eSKYro

3 mesaje
Oras: bucuresti

Iti recomand Roma, Napoli sau Venetia. Biletele daca sunt luate putin mai din timp sunt mai ieftine, iar la cazare gasesti f multe hoteluri care nu te jecmănesc la bani. In plus pentru ca sunt orase foarte cautate gasesti hoteluri pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.
Iar cum Italia este un muzeu in aer liber, ai ce sa vezi si poti petrece si seri romantice!
Locul de unde începe orice călătorie! www.esky.ro
RalucaRalu Avatarul lui RalucaRalu

40 mesaje
Oras: bucuresti

Iti recomand din inima Istanbul!
Este un roas minunat, cosmopolit, plin de istorie si de cafenele si restaurnate minunate, au unele dintre cele mai bune cluburi din Europa, iar preturile sunt mai decente decat oriunde in Europa.
Oricum, la ce oras senzational este Istanbulul, city-break-ul ste doar un fel de teasing, ca sa-ti faci mai mult timp alta data.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului