Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 12:19
Hello, tuturor!
As vrea sa ma relaxez vara asta...dupa o perioada de studiu chiar intensiv a englezei
(ma rog, vorba' vine...m-am perfectionat putin la conversatie facand niste cursuri la distanta, cursuri eurocor...)!
As vrea sa merg intr-o vacant peste hotare cu prietenul, dar bugetul nostru cu totul ar fi de maxim 300, hai 350 euro. Ma gandeam la un city break, de weekend...ceva...ideea e sa vizitam ceva nou. Am putea merge cu masina lui la nevoie...dar pe o perioada asa scurta nu e prea placut sa conduci...Cred ca biletele de avion sunt prea scumpe sau poate gasim ceva la oferta.
Aveti idee? Vreo sugestie. ceva...
Multumiri anticipate...
As vrea sa ma relaxez vara asta...dupa o perioada de studiu chiar intensiv a englezei
(ma rog, vorba' vine...m-am perfectionat putin la conversatie facand niste cursuri la distanta, cursuri eurocor...)!As vrea sa merg intr-o vacant peste hotare cu prietenul, dar bugetul nostru cu totul ar fi de maxim 300, hai 350 euro. Ma gandeam la un city break, de weekend...ceva...ideea e sa vizitam ceva nou. Am putea merge cu masina lui la nevoie...dar pe o perioada asa scurta nu e prea placut sa conduci...Cred ca biletele de avion sunt prea scumpe sau poate gasim ceva la oferta.
Aveti idee? Vreo sugestie. ceva...
Multumiri anticipate...

Uneori aveam probleme cu "mobilizarea", e cam greu sa inveti de unul singur, dar...am cautat sa fiu cat mai perseverenta...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro