Setari Cookie-uri

Top petshopuri online cu preturi WOW perioada aceasta!

Cand vine vorba de reduceri si oferte irezistibile, gandul nostru nu este doar sa profitam sa ne reimprospatam garderoba sau sa ne reamanajam locuinta, gandurile noastre se indreapta atunci si catre cei dragi, pe care vrem sa ii surprindem in orice moment cu mici surprize si cadouri. Oare de ce anume din toate cele aflate la reducere ar avea si ei nevoie? Ori, oare dupa ce pereche de pantofi mai tanjeste inima lor?

Insa atunci cand spun cei dragi nu ma refer doar la parinti, frati, unchi si nasi. In vietile multora dintre noi mai sunt niste suflete care conteaza poate mai mult decat un om. Este vorba despre animalele de companie. Devotate, jucause, haioase, mereu acolo sa ne tina de urat si sa alunge plictiseala, animalele de companie sunt tot mai des intalnite in casele oamenilor. Si cine poate sa ne judece pentru ca ajungem sa iubim animalele mai mult decat pe oameni?!

Eu traiesc de aproximativ trei ani cu o pisicuta sub acelasi acoperis si pot spune cu mana pe inima ca viata mea este altfel de cand o am pe ea. Rar ma mai plictisesc (dupa toti acesti ani inca ma uit cu fascinatie la ea minute in sir si descopar lucruri noi), plus ca nu ma simt niciodata singura. Tot ce imi doresc este sa imi fie alaturi multi, foarte multi ani de acum inainte, iar acest lucru poate fi posibil daca am grija sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa o duc la veterinar regulat. Chiar daca din cand in cand ii mai dau sa guste dintr-o maslina sau putina branza foarte sarata (preferata ei), mancarea de zi cu zi este cea speciala pentru pisici. De cand e mica mananca acelasi sortiment de bobite, la momentul potrivit am facut trecere de la junior la adult, insa nu pot sa nu o rasfat si cu putina hrana umeda.

Citește și:

Hrana si accesorii pentru animale, pesti si pasari in petshopurile online

Mancare variata pentru prietenii nostri necuvantatori (caini si pisici, pesti si reptile, pasari si rozatoare) gasim in mai toate magazinele de specialitate, printre care eMAG, Zooplus, PentruAnimale, PetMart, Animax si Scufita Rosie.

Petshop-ul eMAG, pe langa hrana, recompense si suplimente nutritive, pune la dispozitie:

  • sampon si balsam pentru animale
  • solutii antiparazitare
  • produse pentru igiena externa
  • produse pentru igiena dentara
  • cosmetice pentru animalele de companie
  • asternuturi si substraturi
  • litiere si solutii de curatare pete
  • produse pentru dresaj
  • haine, incaltaminte si medalioane
  • culcusuri si genti pentru transport
  • acvarii si terarii

Petshop online

Terariu reptile Hrana uscata pentru caini Ansamblu de joaca pentru pisici

Un alt magazin online cu hrana uscata si umeda, snack-uri pentru caini, produse de igiena si ingrijire este ZooPlus. Aici mai gasim custi pentru transport si accesorii auto pentru caini, mobilier si ansambluri de catarat pentru pisici, jucarii. Colivii, accesorii, hrana, jucarii si produse de igiena si ingrijire pentru pasari si pentru pasari salbatice.

Citește și:

De asemenea, gasim tot ce avem nevoie pentru pestii din acvariu si pentru animalele mici de companie (rozatoare) si inclusiv hrana pentru animalele salbatice.

Zooplus include categoria VET Diete, care pune la dispozitie hrana de dieta pentru caini si pisici, suplimente alimentare, accesorii benefice sanatatii cainilor si pisicilor. Acana, Pedigree, Royal Canin, Purina, Gourmet, Bosch&Sanabelle, Happy Dog & Happy Cat si Hill’s sunt doar cateva dintre marcile renumite de hrana pentru animale de companie.

PentruAnimale are categorii pentru caini, pisici, pasari, pesti, reptile si animale mici. Pune la dispozitie hrana, diete veterinare, produse de igiena si ingrijire, custi, genti si accesorii auto, suplimente nutritive si feromoni, solutii antiparazitare, accesorii colivii si accesorii transport pentru pasari, acvarii si accesorii acvaristica.

Citește și:

Hrana bio si suplimente nutritive in petshopurile online

Pe langa categoriile caini, pisici, pasari, reptile, pesti si rozatoare, in magazinul online PetMart avem categoria animale de ferma. Aceasta include produse de igiena pentru adaposturi, produse si accesorii pentru cai, rumegatoare, suine, pasari de ferma si albine. In categoria Fitosanitare gasim produse de gardina (insecticide, moluscocide, erbicide si fungicide) si produse pentru combatere daunatori.

Un alt magazin online cu promotii la hrana pentru caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti si reptile este Animax. Royal Canin, Bosch, Acana, Rinti, Canagan si Biologic-Kali sunt doar cateva dintre brandurile pe care le gasim aici. Hrana este pentru animalele de talie mica, medie, maxi si giant. Mai gasim suplimente alimentare, produse de ingrijire, culcusuri si custi, hainute si jucarii.

Citește și:

Exista si un magazin cu hrana bio pentru caini, pisici si pasari. Se numeste Scufita Rosie. Produsele Defu Bio reprezinta hrana unica penru animale cu carne organica, cele mai bune legume si orez usor digerabil de calitate 100% organica. Este prima comunitate de producatori fermieri ecologici la nivel modial.

Pentru o viata sanatoasa, bucurati-va de prezenta si iubirea unui animal de companie!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Happy Monkey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.