Setari Cookie-uri

Floria prezintă noile colecții de Paște și Florii

Anul acesta, Floria propune pentru Paște și Florii o colecție inedită de aranjamente și buchete din flori de sezon.

comunicat de presa

Însoțite de elemente care amintesc de sărbătoarea Paștelui (ouă colorate, iepurași simpatici), aranjamentele florale sunt un simbol al reînnoirii, dar și un mod minunat de a decora casa de Paște.

Câte un buchet pentru fiecare nume de floare

Cu ocazia Floriilor, femeile cu nume de floare pot găsi buchete special create de designerii Floria pentru a-i sărbători ziua numelui. Colecția de Florii include aranjamente florale deosebite cu denumiri precum Crina, Camelia, Narcisa și Violeta.

Designerii florali au pus accentul pe culori intense precum portocaliu, roșu sau mov, în combinații cu altele pastelate, cum ar fi galben, crem, roz.

Flori de Paște

Cu denumiri precum “Sărbători luminate”, ‘Buchetul Bucuriei” sau “Calde aprecieri”, aranjamentele florale și buchetele din colecția pentru Paște sunt realizate din frezii, crini, lalele, narcise, anemone și alte flori care încântă prin parfumul lor de primăvară.

Citește și:

Nu lipsesc nici elementele de sezon care întregesc armonia întregului buchet, cum ar fi iepurașii din ceramică, oua de hârtie în culori vesele (portocaliu, verde) și alte decorațiuni specifice.

Culorile predominante în aranjamentele realizate de designerii Floria sunt roz pudră, oranj, alb alături de inserții delicate lila, roșu intens și fuchsia. Se folosește verdeață din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.

Buchetele din colecția de Paște și Florii pot fi comandate online pe Floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România. Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.