Setari Cookie-uri

Advertorial Aici s-a dat startul distracției la Electric Castle 2018

Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes! Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida.

După 5 zile în care ne-am bucurat de muzică bună și spiritul specific Electric Castle 2018, aflăm cu entuziasm că deja s-au pus în vânzare primele 5.000 de bilete pentru ediția de anul viitor.

Electric Castle

Festivalul de anul acesta a însemnat un spațiu de 300.000 de metri pătrați, 9 scene și o atmosferă unică care va rămâne mult timp întipărită în inimile celor care au dansat și s-au simțit bine pe toată durata festivalului.

În toate serile festivalului, hot point pentru startul distracției a fost reprezentat de barul SABER Elyzia, amplasat lângă scena Dance Garden. Prietenii noștri au fost întâmpinați cu cocktail-uri și shot-uri reci de lichior de fructe, in the true SABER Elyzia style!

Saber Elyzia

Lichiorurile SABER Elyzia sunt preparate după o rețetă românească de tradiție care este încă respectată cu sfințenie și care reprezintă un secret până în zilele noastre. Doar cele mai bune și proaspete fructe românești se pot mândri că înnobilează acest elixir unic, fiind culese manual.

Saber Elyzia

Ne-am bucurat de un festival cu cea mai vibrantă atmosferă și de cele mai tari întâlniri la barul SABER Elyzia! Electric Castle a fost the best și așteptăm cu entuziasm EC7!

Până atunci ne vedem pe pagina noastră de Facebook unde vom împărtăși mai multe despre cele mai cool rețete de cocktail.

https://www.facebook.com/SABERElyziaRomania

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.