Setari Cookie-uri

Kaufland România lansează noua marcă proprie de haine pentru școlari, Hip&Hopps

La început de an școlar, Kaufland România anunță lansarea unei noi mărci proprii de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii. Colecția Hip&Hopps se adresează școlarilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și este caracterizată prin calitate, confort și, nu în ultimul rând, design modern, pentru că, atunci când devin școlari, copiii vor să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește alegerea hainelor.

Comunicat de presă

În această săptămână, până pe 9 septembrie, numeroase articole din noua gamă beneficiază de reduceri de preț în magazinele Kaufland. Cu Hip&Hopps, școlarii sunt cool pentru back to school.

Kaufland Romania

Noua marcă proprie Kaufland România - Hip&Hopps - cuprinde tricouri, bluze cu mânecă lungă, geci, jachete, colanți, pantaloni, pantofi sport, hanorace, veste şi multe altele. Acestea sunt potrivite pentru orice activitate, fie că este vorba despre mersul la cursuri, la orele de sport sau ieșirile în parc cu prietenii sau familia.

Gama este adaptată gusturilor copiilor și respectă promisiunea mărcii în ceea ce privește atenția la detalii și calitatea. Confortabile, dar și moderne și practice, produsele Hip&Hopps vor fi atât pe placul celor mici, cât și al părinților, pentru că se disting prin cea mai bună calitate, la cel mai convenabil preț.

Citește și:

Toate produsele Hip&Hopps conving prin materialele selectate, prelucrarea superioară, rezistență și funcționalitate. Fibrele naturale folosite sunt din bumbac eco certificat.

Mai multe informații despre noua marcă Hip&Hopps puteți citi pe site-ul Kaufland.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.