Setari Cookie-uri

Advertorial Învață să faci cadouri smart!

Mecanismul 1000 DE PLANURI, sub diverse denumiri, există în Spania, Italia și Mare Britanie de aproape 10 ani. Studiile realizate anterior pe segmentul de cadouri arată că unul din 7 europeni nu au apreciat cadourile primite sau nu le-au utilizat, românii fiind pe locul 3 în acest studiu.

1000 DE PLANURI este un concept spaniol care s-a lansat în România în iarna anului trecut și își propune ca, prin intermediul cutiilor cadou, fiecare dintre noi să găsească acel cadou ideal!

Scopul principal al conceptului este să eficientizeze timpii de căutare ai cadourilor și să elimine temerile în alegerea idealului. In fond, cadoul ideal pentru fiecare dintre noi este acela pe care ni-l alegem singuri!

Compania 1000 DE PLANURI are la bază 4 cutii cadou cu experiențe pe tematici diferite.

Cutia Gourmet conține cine pentru două persoane în diverse locații din țara noastră, iar cutia Loisir oferă relaxare, activități fizice, aventură și adrenalină.

Escapade este cutia în care găsim cazări pentru două persoane, iar în cutia Unique au fost strânse experiențele unice.

1000 DE PLANURI are experiențe pentru toate gusturile, astfel oferă posibilitatea celui ce primește cutia cadou să aleagă experiența și perioada în care dorește să se bucure de aceasta.

Este soluția ideală dacă suntem în căutarea unui cadou, fie că este vorba despre cadouri pentru aniversari, evenimente speciale precum sărbătorile de iarnă, cadouri pentru nuntă sau cununie, cadouri pentru angajați, șefi, chiar parteneri de afaceri.
Cum funcționează cutia cadou 1000 De Planuri?

  1. Clientul achiziționează cutia și o dăruiește.

  2. Persoana care a primit cutia cadou:

  • alege experiența dorită din cutie sau de pe site.
  • rezervă activitatea și validează codurile de pe spatele voucherului, pe site-ul http://1000deplanuri.ro/ sau transmite codurile furnizorului
  • păstrează voucherul și se prezintă cu el la locația aleasă

Cutiile cadou pot fi achiziționate de pe www.1000deplanuri.ro, din magazinele Diverta, Bookcity Brașov Bookcity Galați și Bookcity Timișoara sau din benzinăriile Mol și Petrom.

Initiatorii proiectului sunt în căutarea canalelor de distribuție, online și ofline pentru a-l face cât mai cunoscut. De asemenea se dorește strângerea cât mai multor furnizori, pentru a mări gama de experiențe din cutiile cadou .


Kudika
13 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.